dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
technik219, wez ty jeszcze raz spokojniej przeczytaj co ja napisalem. Gdzie ja uzylem slowa plagiat? Widzisz gdzies choc cien krytyki? Napisalem tylko, ze to ta sama formula co LIFE, ktore to wyznaczylo standard dla wielu takich pism na swiecie, tak jak CNN wyznaczyl standardy dla telewizji newsowych. Wyluzuj prosze.

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
Kończę przeglądać rok 1955 i jestem zachwycony, a zarazem jakoś mi dziwnie źle że nie wiem po co sięgnąć w kiosku żeby oko nacieszyć fotograficznymi esejami na całe strony, ech przecież niby wszystko posunęło się do przodu :-|

alekw  Dołączył: 27 Wrz 2007
karmazyniello napisał/a:
Kończę przeglądać rok 1955 i jestem zachwycony, a zarazem jakoś mi dziwnie źle że nie wiem po co sięgnąć w kiosku żeby oko nacieszyć fotograficznymi esejami na całe strony, ech przecież niby wszystko posunęło się do przodu :-|

Gorzej, nie ma nikogo, kto umiescilby Twoje eseje, a i liczba tych, ktorych Twoje eseje obchodza, kurczy sie z roku na rok.

plexy  Dołączył: 30 Mar 2010
Swego czasu czytałem "get the picture" Morrisona, sporo zdjęć, najwięcej z "life" i "LHJ", jak również sporo opisów tego, co jego przyjaciele fotografowie mu dostarczali do redakcji. Szkoda, że dziś czegoś takiego nie ma, mówie o nowych publikacjach, bo wiekszość 'zdjęć' w zwykłych gazetach to grafiki lub zdjęcia nie specjalnie różniące się od inncyh tego typu zdjęć z innych gazet... a tak jak napisał dzerry, to była gazeta dostępna dla każdego w kiosku (pewnie u nas też można znaleść coś takiego, ale raczej w empiku i raczej za więcej niż 3 złote). Jak dla mnie super, ale niestety najbliżej "Life" byłem na wystawie Fenningera, bo leżało kilka za szybką w gablocie, a o "Świecie" na dobraś sprawę dowiedziałem się teraz[/b]

technik219  Dołączył: 25 Sty 2009
Kasuję.

alekw  Dołączył: 27 Wrz 2007
technik219 napisał/a:
dzerry napisał/a:
technik219, wez ty jeszcze raz spokojniej przeczytaj co ja napisalem
Czytam więc:
Cytat
Takie posty w koncu ostatecznie zniecheca mnie do prowadzenia dyskusji w internecie. Skad wytrzasnales tego newsweeka? Tak, szczerze, to powinienem sie obrazic za to obrazic.
A obrażaj się ile wlezie.
Cytat
Gdzie ja uzylem slowa plagiat?
Wyczytałem między wierszami.
dzerry napisał/a:
Wyluzuj prosze.
Jestem luzak. Wszystko.

z calym szacunkiem panowie, ale IMHO ta nawalanka nie ma nic wspolnego z tematem

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
alekw napisał/a:

z calym szacunkiem panowie, ale IMHO ta nawalanka nie ma nic wspolnego z tematem

Jacy panowie? Toż to dzieci neostrady w tym topicu :-P

technik219  Dołączył: 25 Sty 2009
guerilla napisał/a:
alekw napisał/a:

Jacy panowie? Toż to dzieci neostrady w tym topicu :-P

O! Wypraszam sobie! Ja mam Netię :-P

Skocz do: