Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Czy aby napewno?Premislaus napisał/a:gruzińskie
Pozdrawiam, emigrant.
Czyli, że te trzy powody miały jednakową ważność?Raven napisał/a:Powiem tak, jechałem na wyspę z trzech powodów i jednym z nich było to słynne wino, którego nigdy wcześniej nie próbowałem... ale 66% sukcesu to też nieźle
Pozdrawiam, emigrant.
Raven napisał/a:jechałem na wyspę z trzech powodów i jednym z nich było to słynne wino
emigrant napisał/a:miałem okazję posmakować co nieco win bułgarskich. Tylko niech Ręka Boska broni przed większością tego, co do Polski jest sprowadzane.
kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
emigrant napisał/a:Czyli, że te trzy powody miały jednakową ważność?Raven napisał/a:Powiem tak, jechałem na wyspę z trzech powodów i jednym z nich było to słynne wino, którego nigdy wcześniej nie próbowałem... ale 66% sukcesu to też nieźle
Na butelce jest tylko imię i podobizna jednego z głównych bohaterów serialu "Czterej pancerni i pies".f.lamer napisał/a:a co do gruzji: piliście może to?
Pozdrawiam, emigrant.
no nie całkiem. jest jeszcze nazwa szczepu: pirosmaniemigrant napisał/a:Na butelce jest tylko imię i podobizna jednego z głównych bohaterów serialu "Czterej pancerni i pies".
kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
Canella
Póltora litra ? Żartujesz chyba. Strasznie króciutka ta noc.mygosia napisał/a:całą noc non stop
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Żyć fotografią i z fotografii...
Canella
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();