K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
O, i to jest świetny sposób na przepełniającą się ludźmi Ziemię. Wystarczy wprowadzić podobny system na studiach medycznych.Jasiek Matacz napisał/a:Szczerze? Wyzwalacz nie musi nic robić, mini-zaliczonko co mam oddać ma mieć:"10 tabel, 6 perspektyw (widoków), 4 kursorów oraz 3
wyzwalaczy. Tabele powinny być znormalizowane !!!. Każda tabela powinna być
wypełniona co najmniej 15 rekordami."
Jarek Dabrowski napisał/a:BEGIN
DELETE Policjant WHERE id_rangi = :OLD.id_rangi
END;
Poselski sie liczy?gebi napisał/a:Dostałeś ostatnio jakiś mandat?
Jarek Dabrowski napisał/a:DELETE Policjant WHERE id_rangi = :OLD.id_rangi
DELETE FROM policjant WHERE id_rangi = :OLD.id_rangi
Ja nie używam przy delecie. Mniej pisania. Pewnie jest opcjonalne, nie sprawdzałem.romeoad napisał/a:FROM
I bardzo dobrze, że tak jest. W MSSQLu pusty string to nie NULL i bardzo mi się to nie podoba. A to, że coś + NULL daje NULL, zamiast coś, jeszcze do dziś powoduje u mnie przyspieszone bicie serca. A to, że funkcja "length" obrzyna końcowe spacje przed liczeniem długości stringa, to się nadaje do kryminału.romeoad napisał/a:No ale skoro dla Oracle'a nie ma różnicy '' (pusty string) czy null
romeoad napisał/a:No ale skoro dla Oracle'a nie ma różnicy '' (pusty string) czy null, to już mnie nawet opcjonalność FROM nie zdziwi.
wpentaksowany (wpentaxiony?) niemożebnie
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
wpentaksowany (wpentaxiony?) niemożebnie
Oracle takie bojące jest - zawsze ma pełno w stringach.gebi napisał/a:bEEf, a jaki pożytek z "pustych stringów" Pełne to jest to!
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Cypis aka Piotr napisał/a:Spróbuj sobie porównać WHERE zmienna = ''
Cypis aka Piotr napisał/a:jak już się człowiek przyzwyczai
K10D+kit/H44m4/H44K/ Samyang500Preset/FA80-320
+FED3+FED4/Jupter12
+Start66S
Nie wycinajmy exifów
stopka
stopka