Jak nie wyszly?sculptor napisał/a:Zastanawia mnie, dlaczego "opacznym" nie wyszły te błędy AFu.
elgreen napisał/a:AF na poziomie miedzy D90 a D300?
elgreen napisał/a:Wielu ludzi chwalilo D90.
sculptor napisał/a:astal napisał/a:A czym my się przejmujemy?
A kto pisze, że się przejmujemy?
sculptor napisał/a:astal napisał/a:nie ma kłopotu z obiektywami
Zależy jakimi.
To pokazuję, co mam nie pokazać? On mi foty w świetle zastanym zrobionej bez flesza nie pokaże przecież, zrobionego z ręki w tych samych warunkach.sculptor napisał/a:astal napisał/a:A ja się takiego pytam: Jakie masz ziarno na wysokich czułościach?
Uważaj, żeby Ci się nie zapytał: "a jakie Ty masz zdjęcia na tych wysokich i niskich czułościach?"
Mikeš
Nie od razu Wrocław odbudowanoWhite napisał/a:astal, byś se kupił coś do tej kapiątki oprócz kita bo stopka żenada mz
Mikeš
Mikeš
astal napisał/a:Skoro Pentax taki słaby, to cóż, sprzedam i kupię Nikosia... D7000
Sony A7 - w końcu święty grall
Morg napisał/a:astal napisał/a:Skoro Pentax taki słaby, to cóż, sprzedam i kupię Nikosia... D7000
Przecież każdy wie że Pentax do Nikona ma się jak Epiphone do Gibsona
Mikeš
astal napisał/a:W gitarach elektrycznych Gibson to Canon, Fender to Nikon, a Pentaxa możemy porownać do PRS (Paul Reed Smith). Nazwa jakby mniej znana, prawda, tyle, że na jakość PRSa nikt się nie skarży, za to z Gibolami i Fendkami różnie bywa
Mikeš
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
CytatOfftopy są solą tego forum.
Mikeš
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Mikeš
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."