Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Próbowałeś z inną kartą, może ta padła.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
k-5+Pentax/Tamron 18>200
andybond napisał/a:seboc, a tak szczerze-ile zapłaciłeś za tę kartę ?
Masaho napisał/a:A formatowałeś ją spod aparatu?
Bardzo możliwe, że kupiłeś bubla niestety![]()
seboc napisał/a:
Masaho napisał/a:A formatowałeś ją spod aparatu?
Bardzo możliwe, że kupiłeś bubla niestety![]()
Formatowałem zarówno w aparacie jak i w czytniku.
I wychodzi na to, że takie pół-działanie to dziadowska cecha tej karty.
S.
seboc napisał/a:17$, płątność Paypalem wyniosła 52 zł.
eMZet napisał/a:Ja mam podobnego bubla w postaci karty Transcend 8GB CL10.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
andybond napisał/a:
eMZet,Zarejestruj kartę i skorzystaj z gwarancji,choć nie jestem pewien czy to nie wina buforu puszki raczej![]()
andybond napisał/a:Ja Transcenda używam wiele lat w rożnych urządzeniach od klasy 6-10 i nie mogę narzekać na tę markę.Faktem jest że seriami raczej nie strzelam-do tego mam Kałasznikowa![]()
I jeszcze jedna sprawa,DNG z Gixa to 23MB.Plika taki zapisywany jest ok.1,5 sekundy czyli logicznie rozumując kilka zdjęć aparat będzie trawił proporcjonalnie dłużej.
eMZet napisał/a:
Myślę, że koszt wysyłki tej karty do producenta (??), może silnie zwiększyć jej wartość.
SAM GX-20