cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
czyli, procentowo, jakich zamówień możemy się spodziewać? (dużo będzie brakowało?)

szpajchel  Dołączył: 20 Kwi 2006
OK, jak dla mnie nie ma problemu. Jakby co, to piszę się na drugą turę (dogrywkę), jeśli coś zostanie.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
cotti napisał/a:
czyli, procentowo, jakich zamówień możemy się spodziewać? (dużo będzie brakowało?)
osoby, których zamówienie zostało dziś zrealizowane są na razie stratne w 100%, bo to moja lodówka :-P [glupi żart]

a poważnie, liczyliśmy z floodem to co odbierałem, ale koncowo okaże się jak już paczki zrobię wg zamówień*. Od razu uprzedzam, wszystko będzie rzetelnie i skrupulatnie, z tego co się doliczyliśmy w bagażniku brakowało 3 rolek na cały transport, więc powinno być ok.

*odbiór osobisty proponuję, nie mam czasu na stanie na poczcie, a wyjście na miasto zawsze sobie uzsadniem możliwością zrobienia zdjęć :-D
Na razie wszystko leży razem, taki misz-masz, zanim zacznę rozdawać muszę posegregować kto co i ile

tref napisał/a:
brakowało 3 rolek na cały transport

no dobrze, darujemy Ci te 3 roleczki :-D to w podzięce za składowanie :)

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
to ja niecierpliwie czekam na paczke krakowska :!:
kiedy sie mozna jej spodziewac :?:

wojtal  Dołączył: 07 Wrz 2006
tref napisał/a:
Jarek Dabrowski napisał/a:
Tref, ożeń się, to pogadamy.
a własnie, własnie, czy tam za wielką wodą jest może jakaś ładna, bogata, młoda, Polka z bogatym wnętrzem, która chce poznać quasi_mod'a?

:-P

obawiam się, że będziesz miał problem ze znalezieniem kandydatki, sam przyznałeś że "miejsce na jajka masz zapełnione kliszami" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
<głupie pytanie>
A jak zapłacimy Floodowi? Zadaję pytanie tu bo wątek w Giełdzie zdaje się że jest skasowany, w każdym razie go nie widać.
</glupie pytanie>

wojtal, nie martw się o Trefa, może i nie znajdzie kandydatki, ale za to idealnie będzie się nadawał do trzymania blendy :-D (szczegóły w innym wątku)

chyba przelewem zbiorczym będziemy płacić

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
własnie, wątek z giełdy zalożony przez flood'a wygasł :-/

Nie wiem jak będą się rozliczać inni kupujący i koordynatorzy, ale ja ustaliłem, że moja grupa zbierze kasę i podeślemy całą kwotę na raz. Jeśli jednak ktoś jest niezrzeszony to na pewno będzie płacił indywidualnie. Co do nr konta to jeszcze nie znam, flood powiedział, że najpierw chce zalatwić wszystko z magazynem, a potem będzie się martwił o kasę.

Grendel  Dołączył: 31 Gru 2006
To chyba logiczne - koordynatorzy roześlą do "podopiecznych" numery swoich kont, podopieczni zapłacą swoją dolę (czyli klisze + część za przesyłki + składka na piwo dla organizatorów akcji ;) ) i flood dostaje kasę w całości od każdej z grup. Ja tak to widzę... Jak każdy zacznie indywidualnie słać, to flood dostanie oczopląsów patrząc na wyciągi z konta ;)

Skocz do: