specjalista  Dołączył: 03 Cze 2007
16-50 2,8
BRAWO TREF za blokade tematu tylko dlatego ze napisałem lakonicznie temat został zablokowany napisałes ze odblokujesz go po tym jak ci napisze cos wiecej, własnie to robiłem łacznie z adresem i pierwszym wrazeniem choc jest bardzo krótkie gdyz dopiero wrociłem ze szkoleni i tak naprawde dopiero teraz go macam ale ty ten post zablokowałes.w TAKIM RAZIE NIC JUZ NIE NAPISZE.Cyba ze nie chcesz sie podzielic z innymi kolegami- tomoze byc oczywiste bo w sklepie były tylko 3 szt.

webjay  Dołączył: 31 Mar 2007
OMG... ktos sie bojowo nastawil do swiata :)

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
specjalista, obraziłeś się. To może wreszcie napisz jakieś szczegóły.

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
specjalista, albo pokaz fote tego 16-50 w swej dloni :)

specjalista  Dołączył: 03 Cze 2007
tref przechwycił szczegóły.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
faktycznie, nie było mnie 45 minut i już się trzeba obrażać. Gdzie te szczegóły wysłałeś, na PW nie mam. Ja pisałem na PW. Ludzie, więcej pokory!

Sprawdziłem wszystkie kontakty, nie mam od Ciebie żadnej wiadomości.

Mówię magiczne RAZ i udzielam upomnienia.

Tak jak napisałem, otworzę wątek jak dostanę szczególy na PW. Póki co nic nie mam.
Jeśli zaś masz pretensję o zablokowanie tematu, w którym nic nie ma, to dyskutować nie będziemy. Nie miałeś czasu napisać, bo dopiero wróciłeś ze szkolenia, a ja przez 45 minut robiłem na zapleczu, żebyś mógł coś w ogóle napisać, więc więcej wyrozumiałości kolego. Jak będziesz tu spędzał tyle czasu co ja, to będziesz mógł mnie pouczać, że na zawołanie nie odebrałem wiadomości od Ciebie. No i pytam, gdzie ona jest?
Wątek zamykam. Czekam na PW.

[ Dodano: 2007-06-04, 00:48 ]
PS uprzedzam, nie radzę zakładać nowego wątku bez skontaktowania się ze mną na PW. Jestem przyjaźnie nastawiony i z radością wysłucham Twoich opowieści o nowym szkle, ale trollowania nie będę tolerował.

Skocz do: