darius_Er  Dołączył: 29 Sie 2006
świetne video z Afryki
http://www.youtube.com/wa...1540%26page%3D5

chyba bym nie zdazyl zmieniac rolek w aparacie...

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
fakt, operator miał farta, takie widowisko

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
niesamowite!

W jaki sposób te zwierzaki wpadły na to, że jak pójdą grupą to mają szansę przetrwać?

inna rzecz, że po raz kolejny zostało udowodnione, że jak się kupi kamerę, to trzeba się najpier nauczyć z niej korzystać, bo potem z takich świetnych sytuacji powstaje tylko [!] ciekawy film, a mógłby byc rewelacyjny. Przykre to, ale prawdziwe.

albo zabrakło mu zimnej krwi, albo żona pokazywała mu co ma filmować i biedak nie miał wyjścia ;-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Bosz, ale się temu z kamerą łapy trzęsły. Chociaż mnie pewnie też by się trzęsły. A jak żona stała mu nad głową i pokazywała "teraz tu, teraz tam", to ja się nie dziwię, że wyszło jak wyszło, bo "gdzie kucharek sześć...". No ale sama sytuacja świetna.

pepek  Dołączył: 19 Lip 2006
Dużo się działo. Ciężko ocenić w którym kierunku rozwinie się ciekawsza akcja. Takie coś to tylko na kilka kamer i później montowanie. A może to kręciła babeczka i odwracała wzrok od krwawych momentów?

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
Kurcze, dla amerykańskich turystów to teraz takie specjalne "przedstawienia aranżują" :-D

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
Niesamowite, zwroty akcji jak w jakimś filmie sensacyjnym.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
bossini, i obowiązkowo happy end musi być ;-)

Happy end jest, tylko nie wiem, jakie taki cielak ma realne szanse na przeżycie później. Lwy go trochę potarmosiły, krokodyl też...

PiotrR, cielak był z gumy, a lwy i krokodyl miały spiłowane zęby/pazury i do tego były najedzone. ;-)

[ Dodano: 2007-06-05, 23:41 ]
Poza tym, to były próbne zdjęcia do nowego filmu Disneya "Król cielak"

Kiedy lwy z cielakiem wpadły do wody, to ja tak naprawdę oczekiwałem, że kroko wyskoczy i zje sobie jakiegoś lwa na przykład. To by było kino! Ale widać lwy mało smaczne są.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
PiotrR napisał/a:
Kiedy lwy z cielakiem wpadły do wody, to ja tak naprawdę oczekiwałem, że kroko wyskoczy i zje sobie jakiegoś lwa na przykład. To by było kino!
Rzeczywiście, byłoby ciekawiej - ale z drugiej strony, ciężko oczekiwać takich rzeczy od niskobudżetowej, ambitnej kinematografii.

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
mnie się podobało. i pouczające, i dobrze się kończące, i budzące emocje

Gdyby kręcili to Amerykanie, to już myśleliby o drugiej części :evilsmile:

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
Przeciez kręcili to amerykanie :)

A tak serio trochę żal tych lwów... Najpier krokodyl prawie nie zabrał im kolacj, a potem dostały bęcki od rozwścieczongo tłumu...

Flagoon  Dołączył: 28 Lut 2007
A mi się od razu na język cisnęło: I Herkules dupa, kiedy ludu kupa.

Skocz do: