pójdziexolox napisał/a:ciekawe kiedy w to zagram na GF8600 to nie pośmiga pewnie.
CytatMinimalne wymagania sprzętowe:
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 2.0 Ghz
Pamięć operacyjna: 1 GB
Karta grafiki: GeForce 7600 / Radeon HD 2600 (256 MB)
Dysk twardy: 10 GB
System operacyjny: Windows XP / Vista / 7
Rekomendowane wymagania sprzętowe:
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 2.6 Ghz
Pamięć operacyjna: 2 GB
Karta grafiki: GeForce 8800 GTS / Radeon HD 3850 (512 MB)
Dysk twardy: 10 GB
System operacyjny: Windows XP / Vista / 7
trochę czasu spędziłem nad WoT razem z kumplem z pracy, ale przestałem jak się beta skończyłaxolox napisał/a:World of Tanks :) Trochę Ciupię
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Lubię puszki i szkła
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.
Nowsze karty potrafią pobierać mniej energii i być wydajniejsze.opiszon napisał/a:
tak sobie myślę, że trzeba będzie grafę wymienić, bo mój 9500gt już rady nie daje (ostantio w bulletstorma na minmalnych jechałem w 1024 )
ale z drugiej strony, co bym nie kupił, to będzie brało dużo prądu i buczało (mam pasywne chłodzenie) a ja gram baaaaaardzo okazjonalnie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:trochę czasu spędziłem nad WoT razem z kumplem z pracy, ale przestałem jak się beta skończyła
kumpel dalej gra, ale mówi że bez premium accounta strasznie słabo się gra (jak wygra scenariusz to mu zostaje minimalna ilość kasy zazwyczaj (po uzupełnieniu amunicji/naprawie), a jak przegra, to na minusie jest
opiszon napisał/a:a to pięta achillesowa Radków przecież
xolox napisał/a:Staroświecka grafika ? to wynik tego że to ma śmigać na konsoli......
mieszane mam wrażenia, ale gramxolox napisał/a:I co fajny ten djuk ? bo tak cicho o tej grze ?!
Sytuacja zmieniała się kilkukrotnie na korzyść jednej z dwóch firm (nv i ATI), czyli masz rację w zależności od tego o którym roku rozmawiamy, jaka karta jest omawiana i jakie masz zainstalowane sterowniki. Dla przykładu za czasów Ge Force 4 i Radeon 9700 to na nVidia wydajność AA przy tej samej jakości co na ATI była żenująca. Obecnie, na dzisiejszych kartach jest porównywalnie (nie ma wyraźnego faworyta).opiszon napisał/a:AA włączony (a to pięta achillesowa Radków przecież)
opiszon napisał/a:xolox napisał/a:Staroświecka grafika ? to wynik tego że to ma śmigać na konsoli......
nie, to wynik tego, że jest staroświecka
można zrobić grę, która będzie miała dobrą grafikę na nowoczesnym PC i "zoptymalizować" (czytaj "pogorszyć") ją do działania na konsolach
w przypadku Diuka po prostu widać, że strona graficzna powstała ładnych kilka lat temu
mieszane mam wrażenia, ale gramxolox napisał/a:I co fajny ten djuk ? bo tak cicho o tej grze ?!
Yashica Mat124, Canon 100d
dokładnie takie same odczucia mam, ale w sumie to tak szybko jak zacząłem grać, tak szybko przestałem i na razie spełniam się w pierwszym Mass Effekcie (jakby nie było - też strzelanka - choć TPP-RPGowa)Eldred napisał/a:- można nosić tylko dwie bronie na raz? przecież chodziło o radosną rozpierduchę i wszelkie zabawki pod ręką?
- nie ma kart dostępu, które trzeba było znajdować, żeby dostać się do dalszej części mapy i co za tym idzie
- mapy są liniowe, czasem jest fragment otwartego tereny ale nadal poruszamy się jak po torach
i nie sposób się zagubić.
Yashica Mat124, Canon 100d