sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Michu, ostatnie było by duuużo lepsze jakbyś w słoiku umieścił głowę Artiego. Pomyśl o tym!

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Reminiscencje z Królestwa?

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Sołtys - jeżeli chodzi o Artiego, to miałbym na myśli inną część jego ciała...
Gośka - nie, to nie pozostałości po Królestwie, chociaż rzeczywiście ma wiele wspólnego. Pierwsza praca powstała zanim zapoznałem się z tym serialem, drugą skończyłem wczoraj.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
moje autka
one przynajmniej dają radość

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Fafniak, ale nie o cytrynce myślisz ? :-P

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
cytrynka jest kochana - jej następczyni brak :(

[ Dodano: 2011-06-26, 07:37 ]

MarcinG  Dołączył: 03 Lip 2007
Kiedyś widziałem jak grupa zapaleńców zorganizowała sobie rajd na Jurze podobnymi zabawkami.
http://x.garnek.pl/ga2775...3/mini_rajd.jpg

gilby  Dołączył: 28 Lut 2007
moje drugie hobby (ostatnio):

Właśnie włażę na sokolicę - 60m do góry :)

Henry  Dołączył: 12 Sty 2010
Z militarnych gratów to mam tylko kawałek poniemieckiego czołgu - służy mi za kowadło jak sobie kuję metal na noże.

Jimmy  Dołączył: 27 Lis 2007
Henry napisał/a:
służy mi za kowadło jak sobie kuję metal na noże.

Weź mnie nie wkurzaj :-P Od dawna marzy mi się kucie zamiast oprawianie gotowych ostrzy, czy robienie tylko szlifów.

komtur  Dołączył: 04 Cze 2008
Henry napisał/a:
kawałek poniemieckiego czołgu - służy mi za kowadło

Hmm... to w sumie ciekawe, bo przez dłuższy czas używałem łomu zrobionego przez kowala z wału napędowego z pozostałości jakiegoś niemieckiego pojazdu opancerzonego ;-)

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
komtur napisał/a:
przez dłuższy czas używałem łomu
A teraz co? Wysłali na przymusowe leczenie z tego nałogu?

Henry  Dołączył: 12 Sty 2010
komtur napisał/a:
Hmm... to w sumie ciekawe, bo przez dłuższy czas używałem łomu zrobionego przez kowala z wału napędowego z pozostałości jakiegoś niemieckiego pojazdu opancerzonego ;-)

Kiedyś ludzie byli praktyczni - teraz by do muzeum wstawili i wydawali cieżkie pieniądze z puli podatników na jego konserwację. Ten kawałek co używam to część podwozia - niestety dość kruche więc z czasem się rozpadnie. Ale że klepię okazyjnie to nie mam kiedy zatroszczyć się o porządne kowadło.

A wracając do wątku to ostatnio odkurzyłem swoje inne hobby - elektronikę i wieczorami sobie składam trochę elektroniki do ciemni (w końcu mam porządny zegar z regulacją logarytmiczną i pół-automatem do próbek).

Edit: tak mnie teraz naszło że też mieliśmy w domu łom z wału jakiegoś sprzętu, ale nie wiem jakiego.

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
Aby podnieść poziom zapisałem się na kurs rysunku:

Cztery kolory / Four colours by foka kytutr, on Flickr

Nagi Czech / Naked male with Czech citizenship by foka kytutr, on Flickr

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Akt męski.
W końcu coś dla kobiet.

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
Mygosiu, zawsze do usług - mam także drugą wersję tego aktu, zrobioną - powiedzmy- pod trochę bardziej interesującym kątem.

Krokodyl  Dołączył: 25 Gru 2010
Moje drugie hobby to bas a trzecie to mechanika wszelaka

andrusz  Dołączył: 27 Lip 2007
A moje drugie hobby, to Daleki Wschód. I od początku września zacząłem uczęszczać na kurs japońskiego :mrgreen:

Apas  Dołączył: 26 Sty 2007
To może i ja? W kolejności "ważności":
aikido - taka japońska sztuka łapania się za ręce ;-)
terra i akwa - mam trochę węży i ryb, kiedyś było znacznie więcej, ale wymieniłem na dzieciaki...
kolekcjonowanie rupieci foto i komputerowych - mam irracjonalną potrzebę posiadania w domu sprawnych urządzeń typu ZX Spectrum albo K-1000 i nabywam je kompulsywnie...
filmowanie i wymyślanie filmów przyrodniczych - czasem może oglądacie gdzieś na Discovery dzieło, w którym mam swój bardzo skromny udział...

Fotografowanie jest gdzieś pomiędzy tym wszystkim. Bo kiedyś było pracą, potem czystym hobby a teraz może znowu będzie pracą...

DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
Apas napisał/a:
czasem może oglądacie gdzieś na Discovery dzieło, w którym mam swój bardzo skromny udział...

A coś więcej? Pochwal się.

Skocz do: