K-5; S 17-50 2,8; AF 540 FGZ;
newcastle26 napisał/a:i jeszcze jedno spostrzezenie - jakos szybko mi rozladowuje akumulatorki.
- serwis apollo.zipzip napisał/a:omijaj ten serwis szerokim łukiem
newcastle26 napisał/a:po 2, 3 zdjeciach aparat nie wyostrzal (na zadnym obiektywie). jesli juz zlapal ostrosc to nie dalo sie pstryknac fotki. nie wylaczal sie (po przestawieniu wlacznika na off aparat nie wylaczal sie i caly czas swiecila zielona dioda). dopiero wyjecie bateri pomagalo. i znowu to samo. 2 zdjecia itd. jeden raz po wylaczeniu aparatu na wyswietllaczu pojawily sie pionowe, kolorowe paski. formatowanie karty nie pomoglo
zipzip napisał/a:Jestem przekonany, że większość użytkowników przechowuje swoje akumulatory mniej więcej tak: jeden komplet w aparacie, do wyczerpania pojemności, drugi lub trzeci zestaw w jakiejś torbie, plecaku.
Mądre głowy mogą sobie pisać co chcą, a zwykli użytkownicy i tak zrobią po swojemu.
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
rey napisał/a:Po włożeniu drugiego kompletu eneloopów wszystko ok, 500 - 600
newcastle26 napisał/a:podjalem decyzje. serwis.
ppmody napisał/a:Napisz czy wysłałeś i co powiedzą
newcastle26 napisał/a:no wiec dzisiaj zadzwonilui do mnie z Apollo i poinformowali mnie ze ... moj K-x musi pojechac do jakiegos centralnego serwisu we Francj