Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pentax K-5|ME-Super
Sigma 10-20 f/4-5.6, FA 35, Limited 70, A 50 f/1.7, Metz 48 AF-1
Pomysł prawidłowy i stosowany. Ze starej dętki rowerowej wytnij sobie parę pierścieni (coś a'la gumki-recepturki, tyle że większe) i po problemie. A jak chcesz cieńsze, to zupełnie serio - prezerwatywy. Muszą być z dziurką (na obiektyw). Nawet mogą być truskawkowe. Całkiem nieźle pasowałyby do różowego K-x'aMichciu76 napisał/a:Wg mnie to wystarczyła by lateksowa cienka i miękka gumka którą bym mógł założyć już po zamocowaniu obiektywu ale nie mam pomysłów gdzie to kupić.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:Pomysł prawidłowy i stosowany. Ze starej dętki rowerowej wytnij sobie parę pierścieni (coś a'la gumki-recepturki, tyle że większe) i po problemie. A jak chcesz cieńsze, to zupełnie serio - prezerwatywy. Muszą być z dziurką (na obiektyw). Nawet mogą być truskawkowe. Całkiem nieźle pasowałyby do różowego K-x'aMichciu76 napisał/a:Wg mnie to wystarczyła by lateksowa cienka i miękka gumka którą bym mógł założyć już po zamocowaniu obiektywu ale nie mam pomysłów gdzie to kupić.
Pentax K-5|ME-Super
Sigma 10-20 f/4-5.6, FA 35, Limited 70, A 50 f/1.7, Metz 48 AF-1
Michciu76 napisał/a:Ale pomysł z pierścieniem od kondoma nie jest głupi - już kilka razy woda ściekała mi po puszce
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();