K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
izbkp napisał/a:alekw, Nie do końca tak napisałem.
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
"Usuwając kolor, oferujemy obraz, który jest jedną nogą poza rzeczywistością." Tony Worobiec
ogólna niemoc twórcza....
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Cytat[...] Stopniowo człowiek się wycisza i już nie ma takiej potrzeby 'gadania' tą fotografią – ani o tej fotografii. Po prostu, jeden widzi i rozumie, i czuje (bo to chyba bardziej polega na czuciu, niż na rozumieniu); a jak ktoś tego nie czuje, to można sobie dać spokój. Po co się męczyć. Myślę, że to dotyczy wszystkiego.
wojtekk napisał/a:Czas temu jakiś chciałem założyć (i nawet założyłem) anglojęzyczne forum dyskusyjne na tematy fotograficzne, a nie sprzętowe. Upadło na ryj po miesiącu, bo nikomu nie chciało się rozmawiać. :)
Ci, co robią zdjęcia nie tracą czasu na fora internetowe...
"Usuwając kolor, oferujemy obraz, który jest jedną nogą poza rzeczywistością." Tony Worobiec
blanchet napisał/a:a może polskojęzyczne![]()
wojtekk napisał/a:Upadło na ryj po miesiącu, bo nikomu nie chciało się rozmawiać. :)
wojtekk napisał/a:blanchet napisał/a:a może polskojęzyczne![]()
Nie chce mi się. Mam to w pupie. :)
blanchet napisał/a:a na piwo (i zdjęcia) to gdzie sie można z Panem spotkać?
wojtekk napisał/a:blanchet napisał/a:a na piwo (i zdjęcia) to gdzie sie można z Panem spotkać?
W Edynburgu. Zapraszam na piwo, w zespołowe robienie zdjęć nie wierzę, mogę natomiast uczynić Pani portret albo dać się sfotografować, też piknie.
blanchet napisał/a:o matko, ale daleko....
Cytatjeżeli będzie Pan z wizytą w Polsce, to proszę dać znać;)
wojtekk napisał/a:Koniec tego romansu bejbe, jak Chcesz poflirtować, to na priva,
daśko napisał/a:A miało być o fotografii![]()
blanchet napisał/a:bo fotografia to życie.....zazwyczaj...
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"