marek777  Dołączył: 22 Maj 2011
Dziwne zachowanie Photoshop - siatka na zdjęciach
Mam problem z CS5....przy powiekszeniach bedacych krotnoscia 50% it wszystko jest ok ! Przy innych krotnosciach ...np.16,5% czy tm podobne pojawia sie siatka .. nie ma mozliwosci obrobki.....zrzut ponizej ....da sie jakos to "naprawic?....z gory dziekuje za pomoc...zaznaczam , ze nie znam sie specjalnie na komputerologi.....wiec jak do chlopa od pluga

ok!. poprawie sie na przyszlosc....przepraszam
nikt nie wie??............

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
marek777 napisał/a:
nikt nie wie??
Minęło 9 godzin od Twojego pytania, z czego ok. 5 z nich to czas, kiedy większość ludzi śpi.

JackDeJack  Dołączył: 21 Gru 2007
Było tak od początku ?
Przeinstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej :idea:

Tak ...od poczatku !...sterowniki?.....pojecia o tym nie mam...skad to wziac...co wziac i jak to zrobic ?...mowilem...chlop od pluga ..jestem..
mam tego cs i nie moge w zasadzie korzystac..
:-B

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Moze zapros przed swoj komputer kogos, kto sie zna.

Ciezko bedzie ci pomoc przez forum jesli nie radzisz sobie z tak podstawowymi rzeczami jak znalezienie sterownikow karty graficznej.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
- Przeinstalowanie CS5
- Ściągnięcie nowych sterowników do karty grafiki
- Przetestowanie kości RAM( najpierw po domowemu, czyli zamiana slotów, jak nic nie da to softowo czyli MEMTEST)

- Jeśli CS5 jest "nie bardzo oryginalny" to zakup w sklepie tego odpowiedniego może rozwiązać problem.

Ale za nim zaczniesz czytać co napisałem, zaproś kogoś który zrozumie i będzie wiedział co tu pisze. Bo jak jesteś totalny laik w tej sferze to szkoda się więcej rozpisywać i nauczać podstaw :)

powodzenia :-B

Gawor  Dołączył: 28 Kwi 2011
a napisz coś więcej o swoim komputerze - podzespoły, system, program antywirusowy, wersje sterowników itd.

Toni  Dołączył: 08 Paź 2010
Raczej niewydolność karty i pamięci podręcznej. Nie ma siły obliczyć tego całego bałaganu. CS5 ma naprawdę duże wymagania i aby rozsądnie chodził PC musi mieć min 1GB RAM-u !!!! no i kartę która to obsłuży.

Skocz do: