Marcin_G  Dołączył: 01 Maj 2008
Silkypix za 2 Euro?
Na jednym z macowych blogów trafiłem na informację o promocji na Silkypix.
Czy ktoś biegły w niemieckim mógłby dokładnie sprecyzować o co chodzi, bo autor bloga nie do końca jest pewien czego dokładnie dotyczy ta promocja.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Podobno programu w wersji 4.1.31.2, promocja dla członków SigmaForum.

Marcin_G  Dołączył: 01 Maj 2008
Dzięki za szybką odpowiedź.
No to temat do wywalenia. Nas i tak nie dotyczy.

deepee  Dołączył: 28 Cze 2011
Promocja jest nie dla członków sigmaforum, lecz portalu fotocommunity.
Jutro podziałam i doniosę, czy to faktycznie jest gratka, czy jest jednak jakiś haczyk w tej historii. Wygląda na to, że impreza łącznie z wysyłką do PL kosztowałaby 12 euro.

Dzidziu  Dołączył: 16 Wrz 2008
deepee, Czy w tej ofercie jest jakiś haczyk?

deepee  Dołączył: 28 Cze 2011
Zamówienie w toku.
Zapytałem przy okazji sprzedającego, czy faktycznie wystarczy być zarejestrowanym na fotocommunity.de, itp.
Dam znać, jak się ruszy dalej.

[ Dodano: 2011-10-14, 17:27 ]
Dzisiaj dostałem program. Jest to pełna wersja w j. niemieckim, co mnie akurat bardzo pasi. Nie będę miał na razie możliwości, żeby się w to zagłębić, ale wydaje się, że funkcjonalność podobna do Silkypics DCU 4. Za to interfejs nieporównywalnie bardziej przyjazny.

[ Dodano: 2011-10-14, 17:28 ]
Dzisiaj dostałem program. Jest to pełna wersja w j. niemieckim, co mnie akurat bardzo pasi. Nie będę miał na razie możliwości, żeby się w to zagłębić, ale wydaje się, że funkcjonalność podobna do Silkypics DCU 4. Za to interfejs nieporównywalnie bardziej przyjazny.

przemomir  Dołączył: 20 Paź 2010
Podziękowania wielkie dla kolegi deepee. Pod jego przewodnictwem nabyłem SilkyPix Pro v. 4 za 12 EUR co prawda (bo dostawca uparł się przysłać mi do domu płytę, co kosztuje 10 eurosów :-D ). Musiałem się upomnieć w serwisie dostawcy o klucz do programu, ale przysłali mejlem i jak najbardziej wszystko "gra i bucy" jak trzeba. Trochę z początku nie brzmiała mi ta niemiecka nomenklatura :mrgreen: , ale już się przyzwyczaiłem.
Promocja chyba jeszcze trwa ...

Skocz do: