Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
ja nie wiem.. ja tylko usunąłem te chore aplikacje ze względu na ich kretyńską treść, a dziur nie doświadczyłem.. :-)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
mygosia napisał/a:
Atakuja system?

Może powodują wyciek danych?

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Tych ktore polowie globu i tak podajemy dobrowolnie?

:-D

Marooned  Dołączył: 14 Paź 2006
Nawet gdyby się włamali na moje konto to co otrzymają? Imię i nazwisko jest publicznie widoczne, zyskają adres mailowy i możliwość napisania bzdurnego komentarza na profilu znajomego.. Nie dajmy się zwariować - prawdopodobny złodziej uzyska tylko to, co sami tak czy siak pokazujemy szerokiemu spektrum bliższym lub dalszym znajomym.

pikolo  Dołączył: 06 Gru 2006
http://interaktywnie.com/...ej-reklam-13239
fejsbok to nie jest aplikacja którą pierwszy lepszy haker może rozgryźć, nie mówię że jest nie do zhakowania , ale nad tym portalem czuwa masa topowych expertów.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
moim facebookiem jest to forum :evilsmile:

tylko mnie nie zhakujcie :-P

andrusz  Dołączył: 27 Lip 2007
pikolo, przeczytaj informację, którą podałem w linku i dowiesz się, co ci eksperci od facebooka robią. Podpowiem - na pewno nie zajmują się łataniem dziur w facebooku :-P

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
Jeśli są na tym forum osoby, których na FB nie mam w znajomych, a podobają im się zdjęcia na mojej stronie, proponuję zajrzeć na stronę:

Facebook - AdamKorzeniewski.com

i kliknąć "like" ;)

Dziękuję za uwagę.

Grupa Pentax@PL
http://www.facebook.com/group.php?gid=167093244122

Cytat
Zgodnie z harmonogramem grupa ma zostać zarchiwizowana

W ciągu następnych kilku miesięcy Facebook przeprowadzi archiwizację wszystkich grup utworzonych w starym formacie. Jeśli chcesz w dalszym ciągu korzystać z tej grupy, możesz poprosić jej administratorów o zaktualizowanie grupy: format nowych grup ułatwia udostępnianie zawartości i kontaktowanie się z bliskimi znajomymi.

Także ktokolwiek nią zarządza, można by odkurzyć grupę.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
jak zmienić ten debilny nowy "wygląd"? teraz stare posty mi się mieszają z nowymi na fejsie.

ale mnie zdenerwowali i zaczynają robić nk z tego portalu

Nie da się tego cofnąć. Że tak zacytuję Internet:

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Marooned, :-B

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Marooned, po prostu lapek go wkurzał - też tak mam, nie mogę odwyknąć od stacjonarki :-)

Skocz do: