K-30 10-20,8,70-300,50
CytatA głębszych przemyśleń nie zobaczyłem.... :/
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Niekonwencjonalne podejście. Ale film to mały pikuś, zobacz, jakie inni mają problemy:piotrek0001 napisał/a:Próbowałem szukać info w necie o "jak zrobić własny film"
Jarek Dabrowski napisał/a:Niekonwencjonalne podejście. Ale film to mały pikuś, zobacz, jakie inni mają problemy:
CytatScenariusz musisz sobie sam napisać, albo poprosić kogoś o napisanie.
jorge.martinez napisał/a:Zadbać o ekipę (samemu nad filmem to się raczej trudno pracuje).
jorge.martinez napisał/a:Potem zdobywasz budżet i ruszaj na plan
K-30 10-20,8,70-300,50
IMHO YT to najlepszy dystrybutor amatorskich wytworów filmowych.piotrek0001 napisał/a:wrzucić na YT czy szukać dystrybutora
CytatJaki budżet :D:D, chce to zrobić najlepiej za pare złotych ;)
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
CytatNo to potrzebujesz wolontariuszy... A jak sobie chcesz poradzić z efektami specjalnymi? Horror bez efektów specjalnych, to nuda.
K-30 10-20,8,70-300,50
W liceum mieliśmy zespół. Nie mieliśmy swojej perkusji, wzmacniaczy, stałej sali prób, a co za tym idzie ukończonych kompozycji, ale datę premiery singla w Wielkiej Brytani jak najbardziej.piotrek0001 napisał/a:Zostaje jeszcze kwestia jak już będzie film ukończony, wrzucić na YT czy szukać dystrybutora ? Jeśli te 2-gie to gdzie i jak ?
pozdrawiam,
dzerrry
To ja kupiłem.dzerry napisał/a:W liceum mieliśmy zespół. Nie mieliśmy swojej perkusji, wzmacniaczy, stałej sali prób, a co za tym idzie ukończonych kompozycji, ale datę premiery singla w Wielkiej Brytani jak najbardziej.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Cytatpiotrek0001, nie chciałbym niszczyć twojego zapału, ale zacząłbym jednak od czegoś prostszego niż (nawet niepełnometrażowy) film, bo na razie wychodzi na to, że nie masz zielonego pojęcia absolutnie o niczym związanym z tym tematem.
kenzo napisał/a:nie chciałbym niszczyć twojego zapału
K-30 10-20,8,70-300,50
Apazar napisał/a:może ktoś akurat będzie zbierał ekipę do jakiegoś projektu, do której można by było się przyłączyć jako wolontariusz. i to obojętne w jakim charakterze, mogłoby to być jakieś mniej istotne zajęcie.
Apazar napisał/a:ja bym zrobił tak:
Jarek Dabrowski napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=si47FUX2Bl4
kenzo napisał/a:Spróbuj zrobić kilka ciekawych form 2-3 min., a później dopiero myśl o fabule.
K-30 10-20,8,70-300,50
piotrek0001 napisał/a:w necie jest zaskakująco mało informacji o kręceniu filmów od kuchni
dzerry napisał/a:datę premiery singla w Wielkiej Brytani jak najbardziej.
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
piotrek0001 napisał/a:i można powiedzieć że mam zdjęcia interesujące.
piotrek0001 napisał/a:Coś w konwencji Horror klasy B :)
Pozdrawiam
Arti