plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Gratulacje!!! :-B :-B :-B

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
tref napisał/a:
chyba masz rację, właśnie zacząłem upijać się mlekiem, to chyba oznacza, że czasy wypocząć,

To faktycznie musisz wypocząć, skoro juz nie widzisz co lejesz do szklanki... ;-)
tref napisał/a:
właśnie zacząłem upijać się mlekiem

A swoją drogą czym się przejmujesz? Będziesz wielki :shock:
A tak w ogóle to gratulacje :-B :-B :-B

sebostek  Dołączył: 19 Kwi 2006
Gratulacje Tref :-B ,a gdzie po wakacjach dalej się wybierasz? już się na coś zdecydowałeś?

dickkett  Dołączył: 18 Wrz 2006
Gratulacje :!:

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
sebostek napisał/a:
a gdzie po wakacjach dalej się wybierasz? już się na coś zdecydowałeś?
no teraz to chyba wypadałoby iść do podstawówki, skoro zerówkę mam już za sobą ;-)

Będę myślał co dalej, ma ciekawą propozycję od uczelni...

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
tref napisał/a:
ma ciekawą propozycję od uczelni...
A nie mówiłem :-) Przymierza się do otwarcia przewodu :-D

Korba  Dołączył: 30 Lis 2006
Tref, przyłączam się do wyrazów uznania przesłanych przez koleżeństwo podmagisterskie, przedmagisterskie, magisterskie i ponadmagisterskie.

SlawekD  Dołączył: 22 Gru 2006
tref, serdecznie gratuluje.
S.

danpe_
[Usunięty]
Gratulacje Tref, nie wiem co więcej napisać, bo sam świętowałem z kolegami w nocy zdobycie magistra (oczywiście kulturalnie jak na mgr przystało ;) ) i jestem taaaaki śpiący i przytupany.
Szkoda trochę, że się towarzystwo ze studiów rozjeżdza po Polsce i świecie, fajni ludzie.

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
tref kolejny "wykształciuch" :-P

Gratulacje z mojej strony

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
tref napisał/a:
Będę myślał co dalej, ma ciekawą propozycję od uczelni...
Pamiętaj, że jeśli Ci zaproponują wykładanie, to żeby się upewnić, że to nie będą kafelki.

Gratulacje.

dzięki wszystkim, chyba czas świętowania muszę odłożyć, aż odeśpię, bo nie mam za bardzo siły na zabawę. :-D

PiotrB.  Dołączył: 19 Kwi 2006
Nooo, gratulacje, czas najwyzszy Panstwu dlug splacic :-P Zartuje oczywiscie, trzymaj sie, chyba z takiej okazji musisz kupic jakies szkielko, bedzie Ci przypominalo kiedy zrobiles MaGazynieRa!!!!! Jeszcze raz gratulacje :-B :-B :-B

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Elemelek - cieszę się bardzo. Głównie - jak mam nadzieję - z tego, że skończyła Ci się nocna orka i w końcu zaczniesz (zapewne jednak po pewnym czasie) znów przypominać istotę ludzką pod względem trybu życia, zachowania, wyglądu i zawartości postów.
Jakoś tak do zombie niegdy nie byłem przekonany.
Wierzę, że ów tytuł to jedynie nic nie znaczący dla Ciebie dodatek do własnego rozwoju. I mam nadzieję, że teraz nie każesz mi zwracać się do siebie na "pan".
A Jarosława nie słuchaj. Prawdopodobnie dzisiaj bardziej opłacalnym jest jednak wykładanie kafelek. Kafelek-Elemelek.
Widzisz? Nawet pasuje.

Michu napisał/a:
i w końcu zaczniesz (zapewne jednak po pewnym czasie) znów przypominać istotę ludzką pod względem trybu życia, zachowania, wyglądu i zawartości postów.
nie obiecuję, ale się postaram.
Miłe było to, że wczoraj na Zoobmie Walk, gdy spotkałem Cotti i L_ukę, nie robili mi zdjęć "za najlepszą charakteryzację", więc chyba powoli dochodzę do siebie, worki spod oczu znikają, twarz nie jest blada...
Michu napisał/a:
I mam nadzieję, że teraz nie każesz mi zwracać się do siebie na "pan".
nie lubię wody sodowej :-D , więc się nie martw!

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Nooo, trefelku - całe szczęście, że to już koniec ;-)

A teraz prosze się trochę odpaść!

GRZESIO  Dołączył: 05 Mar 2007
Tereferq kongratulejszyn 3x :-B

a ja głupia (_|_) miałem się na początku maja bronić i (_o_). Szukam jakiegoś killera aby zrobił falszke z moim promotorem

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
tref, to kiedy idziemy na :-B :-B :-B :-B :-B :-B :-B :-B :-B :-B :-B

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
cotti, no w lodzi bedzie oblewane ;)

milo napisał/a:
no w lodzi bedzie oblewane ;)
no, może być w Łodzi :-D

Skocz do: