Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Potwierdzam, sam sie zastanawiam, czy aby nie zafundować sobie tego małego ustroistwa. Michu, skąd ty wiesz, ze uwielbiam pasztet zajęczy ?Michu napisał/a:co może potwierdzić specjalista od pasztetu zajęczego
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
kawał mi się przypomniał... ale nie napiszę, bo poziom forum spadnie mocnoargawen napisał/a:uwielbiam pasztet zajęczy
Z TVN 24.argawen napisał/a:Michu, skąd ty wiesz, ze uwielbiam pasztet zajęczy ?
Byłem tam, nie mów !! Naprawdę ?Michu napisał/a:Z TVN 24.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
noel napisał/a:Mała uwaga, TC Sigmy pracuje tylko z wybranymi modelami Sigmy (i to tylko wersji EX) dostępnymi na stronie producenta lub polskiego przedstawiciela w tabeli zgodności. Założenie do innego szkiełka może je uszkodzić w najgorszym wypadku a w najlepszym poprostu nie zadziałać.
Piotr
K-5,K-3| i kilka szkieł
https://pbase.com/piotreks
Michu napisał/a:Cieszą też styki do Power zooma - będzie więc toto działało z Kadyszką i szkłami z SDMem.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Michu napisał/a:Cieszą też styki do Power zooma - będzie więc toto działało z Kadyszką i szkłami z SDMem.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
I do tego i do tego - silniki będą w szkłach, więc śrubokręt nie ma po co się kręcić.Ijon napisał/a:Offtopic: czy styki power zooma w kadyszce służą tylko do zasilania SDM-u a sterowanie dalej jest "śrubokrętem" w bagnecie? Myślałem, że służą zarówno do zasilania jak i sterowania.
Ijon napisał/a:sterowanie dalej jest "śrubokrętem" w bagnecie
Michu napisał/a:Piotr. Byłbym ostrożniejszy z tak kategorycznym stwierdzeniem. Jak sam napisałeś, TC Sigmy zostały stworzone do konkretnych modeli. Ty - z tego, co zrozumiałem - nie używałeś za wiele AF - a o to głównie chodzi.
Piotr
K-5,K-3| i kilka szkieł
https://pbase.com/piotreks