Pierwsza księga Pustynnej Włóczni faktycznie jakoś zwolniła, ale druga znowu dorzuciła do pieca Czekam na ostatniątomekz napisał/a:Chociaż IMO im dalej, tym jakby gorzej.
Dobrze że przypomniałeś, będę musiał dokończyć cykl (skończyłem na pierwszy tomie ).tomekz napisał/a:Grzędowicz "Pan lodowego ogrodu" - lekkie, łatwe i przyjemne.
srutututu
stopka
Aspius napisał/a:"Miecz Prawdy"
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
nie jest do czytania na raz całości, dobrze się go czyta jednostkowo po długich przerwach , ja skończyłem na 3 tomie, do dalszych odstraszyły mnie ciągłe powtórzenia.Aspius napisał/a:"Miecz Prawdy" Terriego Goodkinda
K-5 + Unlimited | MZ-7 + A50/1.7| Fisza, Pentacon Prakticar 28/2.8 (PK), Sy 85/1.4, TA2 90/2.5(macro) + TA2 TC2x, TA2 SP 35-210/3.5-4.2(makro), | S5IS
vesper napisał/a:
Kiwak napisał/a:Przeczytaj "Achaję" Andrzeja Ziemiańskiego
Powieść konstrukcji cepa. Przeczytałam I tom i niestety dałam szansę II. Na III szkoda mojego czytelniczego czasu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
km, kit, s30/1.4, da40/2.8 ltd., rikenon, 50/1.7, tair135/2.8, fuji x10, cokin i bamboo
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
km, kit, s30/1.4, da40/2.8 ltd., rikenon, 50/1.7, tair135/2.8, fuji x10, cokin i bamboo
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Przemas napisał/a:Mogę polecić:
[...]
Gene Wolfe z cyklem Księga Nowego Słońca: Cień kata, Pazur Łagodziciela,
Miecz liktora, Cytadela Autarchy, Urth Nowego Słońca
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
E tam, mi się nawet podobała.bix napisał/a:z tą Achają to mnie zasmuciliście...
srutututu