zy  Dołączył: 29 Lis 2006
Jarek Dabrowski, zamiast napisac nie kupuj, be, mydlo, aberacja, i w ogole, eh .... ;-)

a tak powaznie to powstrzumuje mnie 1. moze niedlugo pojawi sie wersja samsunga i bedzie tansza i dostepna 2. zapowiedz nowej DA35 (choc pewnie predzej sie doczekam wnukow i nie wiadomo czy znow nie wyjada z jakims swiatlem 3.2 albo cos takiego) 3. no wlasnie ta sigma - odpowiednik 35 mam w manualu a tutaj calkiem inna bajka...

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
zy napisał/a:
pojawila sie 35/2 w bh i mnie kusi ... :-)
Jarek Dabrowski napisał/a:
się szybko decyduj, ostatnim razem była na stanie około 1.5 godziny :)
:evil: :evil:

sebcz  Dołączył: 16 Wrz 2006
Mam bardzo pozytywne wrażenia i kilka fotek tez sie znajdzie. Rzuc okiem na moją stronkę i tam zapraszam do 'stocka' - ostatnie zdjecia wnętrz wlasnie z Sigmy.

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
W weekend miałem ze sobą tą Sigmę nad morzem. Tu można zobaczyć kilka fotek z tego szkiełka w połączeniu z moim Samsungiem.

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Cześ, to wymiata...

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
BYł kiedyś takie serial dokumentalny USA. Nazywał się "łowcy huraganów", czy jakoś tak :->
Takie mam przemyślenia zerkając na te przepiękne chmurki

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Powiem szczerze, na zdjęciach wygląda to zdecydowanie potężniej niż było w rzeczywistości. Nie wiem czy to zasługa tego szkiełka ale na żywo te chmurki nie robiły takiego wrażenia. W każdym razie po weekendzie nad morzem już wiem jakie szkło będzie następnym w mojej stajni ;-)

Gringo  Dołączył: 05 Lip 2006

w sumie tez tak strasznie nie było jak to wyszło na tym zdjeciu (no i tylu chmur na raz też nie widziałem na żywo :P
Ps. też 10-20

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Cześ napisał/a:
W każdym razie po weekendzie nad morzem już wiem jakie szkło będzie następnym w mojej stajni ;-)

Ech, nic nie mow. Gdybym ja mogl przetestowac gruntownie szklo przed zakupem...

Polar  Dołączył: 12 Mar 2007
milo po prostu zacznij nimi handlowac :lol:

Gringo  Dołączył: 05 Lip 2006
milo napisał/a:
Cześ napisał/a:
W każdym razie po weekendzie nad morzem już wiem jakie szkło będzie następnym w mojej stajni ;-)

Ech, nic nie mow. Gdybym ja mogl przetestowac gruntownie szklo przed zakupem...

nawet jakbyś nie potrzebował jej to po przetestowaniu na pewno byś stwierdził, że nic nie jest Ci tak bardzo potrzebne jak ta sigma 10-20, nawet ta druga nerka ...

Skocz do: