"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
radekone napisał/a:Tytus uczłowieczał się m.in. przez umuzykalnienie i uplastycznienie. Zastanawiam się zatem, jak na was wpływa fotografia? Pytanie otwarte.
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
alkos napisał/a:Fajnie piszecie chlopaki. Dalej, dalej![]()
K10D. I statyw :)
wojtekk napisał/a:Dzięki fotografii poznałem cudowne osoby, które do dzisiaj są moimi przyjaciółmi.
radekone napisał/a:poznałem swoją żonę przyszłą.
wojtekk napisał/a:Dzięki fotografii poznałem cudowne osoby, które do dzisiaj są moimi przyjaciółmi.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Ze łot? Czuje sie nieprzedstawiony.
radekone napisał/a:Jakby nie fotografia, to ani bym się z nimi nie skumplował, ani do Glasgow nie pojechał..
wojtekk napisał/a:Aparat chwyciłem, bo było prosto i przyjemnie. I dziewczyny to lubią, a jak się jest grubym i przemądrzałym to trzeba się ratować.
wojtekk napisał/a:Wyglądaliśmy pewnie śmiesznie; on, punkowy do bólu, bez koszulki, wygrzewający stare kości (nomen-omen) na słońcu i ja, z wyglądu jak najbardziej poprawny politycznie, siedzący obok niego i siorbiący kawę.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:[...] Rozumiecie to? Ona nawet nie słuchała tego, co opowiadał, tylko włączyła dyktafon i myślała co ugotować na obiad! [...]
technik219 napisał/a:On coś mówił o jakichś butach i kartoflach, ale nagrało się bardzo niewyraźnie i nic z tego nie mogłam zrozumieć
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Tak, zauważyłem to. Nie wydaje mi się, że jestem jakimś totalnym zamulaczem, ale coraz trudniej rozmawia mi się z nowymi ludźmi, nie chcę nawet mówić o poznawaniu. Nawet inteligentni i oczytani ludzie, są zaprogramowani na zdawkowy small talk, gadania o innych znajomych, jednokierunkową komunikację i forsowanie swoich opini. Na pamięć już znam ten wyraz oczu - "ok, ok, ok, ok, i tak Cię nie słucham, skończ szybko, bo już chcę coś powiedzieć".wojtekk napisał/a:Większość ludzi, nawet uważających się za kreatywnie zaangażowanych, ma w dupie opowieści i historie...
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:"ok, ok, ok, ok, i tak Cię nie słucham, skończ szybko, bo już chcę coś powiedzieć".