dzerry napisał/a:Nawet inteligentni i oczytani ludzie, są zaprogramowani na zdawkowy small talk, gadania o innych znajomych, jednokierunkową komunikację i forsowanie swoich opini. Na pamięć już znam ten wyraz oczu - "ok, ok, ok, ok, i tak Cię nie słucham, skończ szybko, bo już chcę coś powiedzieć".
wojtekk napisał/a:Ja mam tak tylko z Alkosem jak się zaczyna wymądrzać ;D
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
wojtekk napisał/a:Ja mam tak tylko z Alkosem jak się zaczyna wymądrzać ;D
alkos napisał/a:HAHAHA
technik219 napisał/a:Miałem nadzieję, że cały ten zbiorek rozmów z ludźmi i fotografii wydamy w formie albumu
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:Teraz czekam aż się cieplej zrobi, jestem wstępnie ustawiony z gościem od tego niedźwiedzia, który w Wojsku Polskim służył i pod Monte Cassino skrzynie z amunicją nosił.
radekone napisał/a:Teraz czekam aż się cieplej zrobi, jestem wstępnie ustawiony z gościem od tego niedźwiedzia, który w Wojsku Polskim służył i pod Monte Cassino skrzynie z amunicją nosił.
fotostopowicz napisał/a:M. Biskup
radekone napisał/a:Był niedawno w Edynburgu, prowadził spotkanie z Michnikiem![]()
CytatWojtek, w jakiejś wiosce pod Berwick upon Tweed.
wojtekk napisał/a:Wodzuniu, masz? Pożycz. :D
wojtekk napisał/a:Wiem, o czym mówisz. To, że postrzegamy tak wyraźnie i tak się wsłu-choo-jemy (ten cenzor to porażka!!) nie jest niestety typowe... Większość ludzi, nawet uważających się za kreatywnie zaangażowanych, ma w dupie opowieści i historie...
CytatTak, zauważyłem to. Nie wydaje mi się, że jestem jakimś totalnym zamulaczem, ale coraz trudniej rozmawia mi się z nowymi ludźmi, nie chcę nawet mówić o poznawaniu. Nawet inteligentni i oczytani ludzie, są zaprogramowani na zdawkowy small talk, gadania o innych znajomych, jednokierunkową komunikację i forsowanie swoich opini. Na pamięć już znam ten wyraz oczu - "ok, ok, ok, ok, i tak Cię nie słucham, skończ szybko, bo już chcę coś powiedzieć".
nie ma mnie w internecie
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
radekone napisał/a:bo fejsbuka nie masz!
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Nazwany napisał/a:radekone napisał/a:bo fejsbuka nie masz!
radekone trudno znaleźć na fejsbuku ksywę radekone. Ujawnij się.
>radekone napisał/a:Droga do fejsbuka wiedzie przez odmęty www.