andybond napisał/a:Jak wielu użytkowników hybryd patrzy przez EVF?
K-5, S9600
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Tylko i wyłącznie Smena z przeszczepioną matrycą z telefonu. Stary Zenit oraz Helios.
Strona poświęcona mojej chorej córci oraz jak jej można pomóc. Polecam zajrzeć gdyż jestem nadwornym fotografem :) (w większości ;) )
www.igunia.pl
K-3|K-x|DA L 18-55|DA L 50-200|A50/2|DA35|T17-50|DA* 60-250|DA 15
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
gebi napisał/a:
Chociaż, po chwili zastanowienia, w sumie nie wiem czemu się dziwię. Na wyborach Miss, jak jeszcze je oglądałem, też nigdy nie wygrywała moja faworytka
, który w dodatku robi kawę nawet jak nie pijasz kawy czy jakoś tak.romeoad napisał/a:arQ, oni mogą sobie zakupić stylowego i szybkiego Nikon 1 w kolorze różowym, włącznie z różowymi obiektywami.
puszka, szkła i lampa
seawolf688 napisał/a:który w dodatku robi kawę nawet jak nie pijasz kawy czy jakoś tak.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:I zabawi twoje dziecko,zanim się rozpłacze
zipzip napisał/a:Jakby tak jeszcze chodził za mnie do roboty z pewnością bym pożegnał system P
k-5+Pentax/Tamron 18>200
zipzip napisał/a:Jakby tak jeszcze chodził za mnie do roboty z pewnością bym pożegnał system P