Krzychoo  Dołączył: 13 Wrz 2006

Fafniak napisał/a:
Kupię auto z wieczystą gwarancją.........za.... 25tyś - ktoś mi sprzeda?

Nie ma problemu. Warunkiem udzielenia gwarancji jest robienia odpłatnych przeglądów w autoryzowanym serwisie co kwartał. Koszt przeglądu: 3 tys.+koszt zużytych części. Przegapienie terminu przeglądu oznacza utratę gwarancji. To samo w przypadku napraw w nieautoryzowanych serwisach.
Wszystko można o ile tylko klient płaci :mrgreen:

idzi  Dołączył: 24 Paź 2010
Karta nowiutka kupiona razem z aparatem.

Jackuzy  Dołączył: 21 Cze 2011
Taka mnie refleksja naszła... Moze Pentaksiarze nie masakrują tak migawek bo my myślimy? :D W czasach kliszy i aparatów zwanych tu Plesniakami ;) trzeba było przed wciśnięciem spustu pomyśleć, bo każda klatka to jakiś konkretny pieniądz. Wiec zanim wcisnęło się spust chciało sie mieć pewność ze to co zostanie zapisane na błonie bedzie warte tych kilku zł. Co więcej nie było możliwości podglądu dopóki nie wywołało się filmu. Cyfra to oszczędziła przez zerowy koszt zrobienia zdjęcia (no prąd plus migawka :P) przez co wielu fotografów przeszło w tryb seryjny bo zawsze coś się trafi. A ze "profesjonaliści" używają NiCa (wapnikniklu??:P) i napierdzielając migawką walą przebiegi to w porównaniu my nie robimy w ogóle zdjęć ... cóż ;) a no i migawka jest wtedy WIECZNA.

Na wieczność ;) Pozdrawiam :D

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Nie ma żadnych "my" i żadnych "oni".

Jeśli fotoprezentacje opowiadają, jakie zdjęcia robimy "my", no to ja się z tego "my" wypisuję.

Może już zakończymy pompowanie tego trollowego tematu?

Jackuzy  Dołączył: 21 Cze 2011
Echhh nie ważne ;]

arQ  Dołączył: 10 Mar 2011
A miało być zabawnie - a skończy się jak zwykle - metalem i zamkiem :-D

pentajar  Dołączył: 12 Mar 2011
Bo do tematu należy podejść na luzie i zbytnio się nie nakręcać. :-B

pawgra  Dołączył: 29 Maj 2008
hmmm... miałem ostatnio w rękach kadysie z przebiegiem jakieś 60 tysi klapnięć. sam zrobiłem na niej jakąś dyszkę a później odkupił ja ode mnie jakiś użytkownik naszego forum. Więc może to jest tak jak z alkoholem który pity z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach ??

Gwizdek  Dołączył: 10 Gru 2009
Hej, nie ma trollowych tematów, albo jest dyskusja i różne opinie, albo nie. Ten temat, mz. zalicza sie do tematów : typu: dlaczego wybrałeś Pentaxa....
Może i nie na temat, ale przypominam sobie z lat 1982...a moze i nie wtym dziale, jak mój kolega, który wyjechał do Libii na kontrakt, po czasie prezentował mi sprzęt jaki sobie sprawił za dolary, to był Pentax ME super z winderem i odpowiednimi obiektywami, byłem oniesmielony, bazujący na Zenitah i Practicach....

Skocz do: