Apas  Dołączył: 26 Sty 2007
W mojej wypowiedzi kluczowe są dwa słowa: "bardzo" oraz "skromny" :mrgreen:
Jak się będzie czym chwalić, to się pochwalę. Na razie to jest jeden film już emitowany, przy ktorym odrobinkę pracowałem, drugi jest na etapie produkcji (właśnie w tej chwili przeglądam surówkę na kompie). Trzeci projekt rysuje się mglisto na horyzoncie i tam już będę robił więcej, więc może wtedy się pochwalę :-P

A na razie jeden z moich snejków:

szymon_h  Dołączył: 04 Lis 2008
dorwalem sie ostatnio do farb akwarelowych :-P co o tym myslicie? :-P

a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
Prawie jak Twój avatar.

ziemo  Dołączył: 28 Gru 2008
Softboxem kwadratowym święcone? ;)

arQ  Dołączył: 10 Mar 2011
Apas, pochwal się co to za gatunek - nie każdy ma dyplom z herpetologii :mrgreen:

Krokodyl  Dołączył: 25 Gru 2010
To i ja się przyłączę, stary sprzęt audio (nowe nie jest takie piękne) dwa jaszczury, akwarystyka, gitarka basowa i wszelka mechanika lubię grzebać w metalu.

tristan020855  Dołączył: 02 Wrz 2011
a ja mam marzenie by w końcu udało mi się przegrać z dysku n-ki na mój twardziel programy przyrodnicze.Walczę już zedwa miesiące i kicha, może ktoś umie pomóc... :shock:

Ynciol  Dołączył: 15 Paź 2008
No to i ja ...oprócz fotografii to jak najbardziej motocykle :) temat rzeka. Godzinami mogę gadać i mi się nie nudzi. No i koszykówka ale żadne zawodowstwo ciepło to gram przynajmniej raz w tygodniu a przez zimę piłkę rozmiar 7 zamieniam na rakietę do squasha.
A poza tym to milion ciekawych spraw, ale oddaje się im już bardzo rzadko bo czasu na wszystko ni ma :(

Skocz do: