I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
kaSetka z zabawkami
Jarek Dabrowski napisał/a:I wyprostowane
kaSetka z zabawkami
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Królestwo za jedno zdjęcie! @czarnobialestudio
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
mr.ra66it napisał/a:Nie sprawdziłem przed wysłaniem czy to właściwa wersja
Histogram może pomóc, ale najpierw patrzę przede wszystkim na ekran i wg tego oceniam. Bo histogram u _basta_ "popsuty", a efekt końcowy wręcz przeciwniehrynek napisał/a:Trzeba jednak odpuścić zasadom, gdy idzie o efekt końcowy.
Ściągnąłem już i zerknąłem. Brrr... Moje RAWy (np. 238) nie są aż tak "złośliwe" Choć pewnie tylko dlatego, że takowych nie posiadam , gdyż moja niezawodna (choć w tym roku jeszcze...nieużywana, więc...odpukać) kaSetka jest chyba za dobra, aby takie "kuchy" walićhrynek napisał/a:a RC 239 to chyba praca dyplomowa dla wampira
kaSetka z zabawkami