K-5
Codranger napisał/a:Jestem chyba jedną z najmłodszych osób na forum, gdyż obecnie liczę sobie 16 wiosen.
I SEE YOU !!! K-3 K-x i Tamron 90mm, DA 50, DA 35mm
Pentax ... zapomniałem jaki.
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
K-r; Z-70 kilka starych sloikow i 0, Zero doswiadczenia ;]
palton napisał/a:Pozdrawiam Wszystkich zakręconych. Sam mam wiele zainteresowań (chyba zbyt wiele ;) Min. jestem moderatorem i recenzentem na forum audiostereo.
wybacz czarnowidztwo ale zanim ten kurs skończysz to nie będzie już co łowić. Właściwie to już nie ma. No chyba, że uszczelnionym, podwodnym Pentaxem jaką starą oponę albo puszkępalton napisał/a:łowiectwo podwodne
Moja strona -> Aczkolwiek
palton napisał/a:Znalazłem takie coś http://allegro.pl/futeral...2210572907.html
, ale chyba bym nie zaryzykował zalania aparatu.
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
arQ napisał/a:
to raczej wygląda jak większy kondom do aparatu - niestety porządne obudowy podwodne kosztuja spoooro więcejpalton, witaj
![]()
umberto napisał/a:kiedyś jakiś zenit TTL