fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
| K100D Super - SMC DA 18-55 AL - UV HOYA HMC SUPER - PL-CIR HOYA HMC - O-ME53 |
Pozdrawiam
Artur
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Moja strona -> Aczkolwiek
emgenov napisał/a:Woda jest NAJPIERW rozbijana na tlen i wodór (elektroliza).
Aparaty szczęścia nie dają...
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Pentax K-5 Tamron 17-50 F2,8 Sigma 70-200 F2,8 Pentax DA 18-55 WR Pentax-M 50 F1,4 Pentax AF-540
taa jasne + oszczędności na każdym kroku (po to kupiłem reaktor przecież żeby oszczędzać na maksa) a potem jak to pierd...epython28 napisał/a:Gdybyśmy mieli przenośny reaktor atomowy nie potrzebowali byśmy żadnej śmiesznej instalacji
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
A ja nadal obstaję przy swoim. Ta elektroliza wymaga energii. Jęśli energia pochodzi wyłącznie od silnika spalinowego, to bilans musi być ujemny. Z tejże to prostej przyczyny samochód jadący z zapalonymi światłami zużywa więcej paliwa, niż ten bez świateł.emgenov napisał/a:HHO to tlen i wodór po elektrolizie, w postaci GAZOWEJ dodawane do powietrza zasysanego przez silnik
emgenov napisał/a:ignorujesz rzeczywistość
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again