andybond napisał/a:Teraz rozumiem żonę,która mi "nadaje" pół godziny,a ja po monologu pytam:
-Co mówiłaś?
K-5, S9600
to się nazywa odpowiedzialność - witaj w klubie - też tak mamCytatJa to cholera mam takie zboczenie, że jak coś pożyczam, to pożyczoną rzecz traktuję lepiej niż swoją własną
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
jaczes napisał/a:ja jak bym zobaczył policję przed swoimi drzwiami, to bym chyba inaczej rozmawiał niż z Tobą ;)
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
CytatTeraz rozumiem żonę,która mi "nadaje" pół godziny,a ja po monologu pytam:
-Co mówiłaś?
CytatCo dla mężczyzny znaczy gra wstępna?
- Pół godziny żebrania.
FF, Crop / Klisza, Cyfra / 12mm - 400mm
danpe_ napisał/a:Ja pewnego razu też pożyczyłem kolesiowi z tego forum obiektyw. Jakiś czas już pisał na forum, kojarzyłem ksywę. Sporo czasu minęło, już nawet ksywy nie pamiętam. Upominanie się o zwrot nie przyniosło skutku - ściemniał coś.
Machnąłem w pewnym momencie ręką, bo obiektyw był lekko uszkodzony i niewiele wart. Koleś mówił, że lubi naprawiać stare obiektywy i w ramach wdzięczności za pożyczenie zdiagnozuje i naprawi (ciężko chodził ) obiektyw.
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
Sicor 23/3,5|Porst 135/2.8| Zenitar K-2/50|gogol bordello
www.kamerom.pl
danpe_ napisał/a:W ten sposób jakiś czas temu oduczyłem się wierzyć ludziom z forum, to tylko nic nie warta kswka.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
PK napisał/a:Przez analogię, należałoby się zastanowić, czy PPD nie są organizowane przez zbrodniczy syndykat, ..
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
www.kamerom.pl
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
www.kamerom.pl
hitman1986 napisał/a:czach, mogłeś wziąć od niego obiektyw w zastaw, ewentualnie jakąś inną rzecz...
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
PK napisał/a:Swoją drogą, nie mieści mi się w głowie, jak można pożyczyć coś i nie oddać... nie dość, że dyshonor, to jeszcze sumienie by wszystkie trzewia wyżarło
zamach napisał/a:użyczanie,pożyczanie(nie chodzi o użytkowników tego forum tylko zasadę
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
czach napisał/a:Temat był na forum ale chyba się wyekspirował (pamiętam, że zgłosił się ktoś pożyczyć tele z Zielonej Góry - zostały mi tylko pm).
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Nazwany napisał/a:Z treści posta osoby, która założyła ten watek wynika, że jest to "glina" (bez obrazy). Jak to jest, że osoba wykonująca taki zawód "dała się wykolegować".
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.