daśko  Dołączył: 15 Mar 2010
To możliwe chociaż mało prawdopodobne :-P Ale kto to wie.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
oj tam oj tam, flaszka zawsze się przyda,ale nie koniecznie idąc na Policję :]

Jak bez flaszki to 1 dzień na odpowiedź

pentajar  Dołączył: 12 Mar 2011
Chyba dobrze zrozumiałem, że autor wątku nie musi nigdzie iść... (no, może do pokoju obok...) :?:
Nie wiem, czy słusznie mam wrażenie, że wątek jest bardziej przeznaczony dla sprawcy zamieszania, aby dać mu ostatnią szansę na wyjście z sytuacji z twarzą... Jeśli z niej nie skorzysta, to wykaże się wyjątkową głupotą. Hough!

papcio  Dołączył: 20 Kwi 2006
Cytat
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 21:54 (Minut: 28)
Wizyt: 107 Łączny czas wizyt Godzin: 17,2

[ Dodano: 2012-05-06, 23:17 ]
pentajar napisał/a:
Nie wiem, czy słusznie mam wrażenie, że wątek jest bardziej przeznaczony dla sprawcy zamieszania, aby dać mu ostatnią szansę na wyjście z sytuacji z twarzą... Jeśli z niej nie skorzysta, to wykaże się wyjątkową głupotą. Hough!

Chyba działa ;-)

A swoją drogą, to pomijając przypadki losowe, należy zdecydowanie piętnować oszustów.

izbkp  Dołączył: 15 Gru 2008
pentajar napisał/a:
Jeśli z niej nie skorzysta, to wykaże się wyjątkową głupotą. Hough!

Trafne i celne. Jeśli jednak wykluczymy wyjątkową głupotę to co zostanie? Może jest wyższy stopniem? ;)

bbartlomiej  Dołączył: 10 Wrz 2007
Zawsze mnie zadziwia, jak tak kryje się takie osoby. Co jest oszczerczego w napisaniu:

Użytkownik NICK umówił się ze mną tak i tak, do dziś nie mam z nim kontaktu ani obiektywu, dlatego publicznie proszę o rozwiązanie sprawy.

Reszta od razu by wiedziała o kogo chodzi, kogo unikać, a nie ma tu miejsca na "pomówienia" itp.
A na przyszłość do wszystkich może trochę rozsądku - pożyczać obcym osobom sprzęt za setki jak nie tysiące zł? (nie wiem o jaki tu obiektyw chodzi, ale wszyscy wiemy, że fotografia to drogi hobby). Oh c'mon...
Dobry zwyczaj, nie pożyczaj - a już na pewno nie komuś, kogo nie znasz osobiście tylko przypadkowo na jakimś anonimowym forum z internetu.

czach  Dołączył: 19 Sty 2008
ehlo,

Sprawa, mam nadzieję, że się rozwiązała pozytywnie. Osoba odezwała się, przeprosiła i zmierza do szczęśliwego zakończenia.
Dziękuję za uwagi i opinie.
Pozdrawiam,

jaczes  Dołączył: 19 Lut 2008
czach, pożyczysz obiektyw ? ;) :mrgreen:

zipzip  Dołączył: 06 Sty 2010
jaczes napisał/a:
czach, pożyczysz obiektyw ? ;) :mrgreen:

Najlepiej ten z avatara - daleko, a przynajmniej szybko nie ucieknie :-)

[ Dodano: 2012-05-08, 01:18 ]
czach napisał/a:
Sprawa, mam nadzieję, że się rozwiązała pozytywnie.
- super

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Sprawa zakończona pomyślnie, więc zamykam.

Skocz do: