Kfan napisał/a:Na nic ta pisanina jak nikt niczego nie rozumie albo nie chce zrozumieć/przyznać.
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
MacRayers napisał/a:Kfan napisał/a:Na nic ta pisanina jak nikt niczego nie rozumie albo nie chce zrozumieć/przyznać.
Tego się trzymajmy i zakończmy temat.
Kfan napisał/a:Zawaliłeś wątek cropami które po prostu można podlinkować jak ja to zrobiłem i do tego wybrałeś fragmenty kadru z różnym ustawieniem punktu AF - powiedz mi jak chcesz wydawać werdykt w miejscu gdzie AF był róznie ustawiony?
janek_wu napisał/a:24Mpx zarejestruje więcej szczegółów niż 12Mpx
Kfan napisał/a:Na nic ta pisanina jak nikt niczego nie rozumie albo nie chce zrozumieć/przyznać.
Aparaty szczęścia nie dają...
Generic napisał/a:Kfan napisał/a:Na nic ta pisanina jak nikt niczego nie rozumie albo nie chce zrozumieć/przyznać.
Ogarnij się, proszę.
Tak, najostrzejsze jest chyba 4, później 3, 2, 1. I co? I G*** bo i tak nie zrozumiałeś (albo tylko udajesz, że nie) żadnego z merytorycznych postów w tym temacie.
denvi napisał/a:Nie chce mi się już powtarzać... X10 to aparacik dla kogoś, kto jest świadomy faktu że, najlepsze rezultaty otrzyma w trybach EXR przy 6Mp. Czyli nie dla Ciebie.
tomekkarol napisał/a:Oa w zamian chce pełnowymiarowe fotki z EXIFami.
Bo jak sądze po tak rzetelnym teście - na wszystkich zdjęciach ISO, godzina i dzień, temperatura, czas naświetlania, przyslona, obiektyw ten sam.
Edit, no i RAWy by się przydały.
denvi napisał/a:Tylko Ci przypomnę jakiej to erekcji zachwytu żeście z Benkiem zaznali po teście samsungowej 85 na Photozone. Podnieta znaczkiem "highly recommended" była (pewnie ciągle jest) przeogromna.
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Jeżeli Twoje oko mistrzu odróżni 300dpi od 600dpi to błagam, sansei ucz mnię! Skubane jastrzębie będą mi zazdrościć!!!Kfan napisał/a:6MP w bardzo dobrej jakości (600dpi?) nadaje sie na odbitkę 18x24
denvi napisał/a:Benek, po prostu erupcja z erekcją mi się pomyliła , czy była w tym nutka celowej ironii czy fakt, to już sam wiesz najlepiej