macioh  Dołączył: 28 Gru 2006
perl napisał/a:
na lewej

:mrgreen:
perl napisał/a:
chodzi o to czy z przodu czy z tyłu?

ano. fajnie by było gdyby cały ten tekst był na plecach, a z przodu po lewej stronie samo logo pentaksa. tylko że to znowu pewnie jakieś dodatkowe koszty..

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
macioh napisał/a:
fajnie by było gdyby cały ten tekst był na plecach

To tylko na męskich.
Na damskich tekst powinien być z przodu, żeby można było się dokładnie wczytać ;-)

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Zdano napisał/a:
Na damskich tekst powinien być z przodu, żeby można było się dokładnie wczytać
Czy ja wiem, dystorsja może trochę przeszkadzać w niektórych miejscach.

Jarek Dabrowski napisał/a:
dystorsja może trochę przeszkadzać

O to chodzi, dystorsje można zlikwidować za pomocą dłoni, podwójna przyjemność z czytania.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Zdano napisał/a:
O to chodzi, dystorsje można zlikwidować za pomocą dłoni
- hmm to moze sie skoczyc czasem dosc duza abberacja "we fiolecie" :-P :roll:

robi  Dołączył: 27 Wrz 2006
Zdano napisał/a:
można zlikwidować za pomocą dłoni,

Zdano, nie wiem co na taką korektę powiedzą dziewczyny :oops:

ja też piszę się na jedną (i nie będzie to S-ka, nawet męska ;) )

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
Ja się też piszę na 1szt. (prawdopodobnie L), pod warunkiem, że będą na dobrym surowcu i nie tak spi****one, jak te repliki:
http://www.zazzle.com/product/235048948314909393

robi napisał/a:
nie wiem co na taką korektę powiedzą dziewczyny

Wszytko zależy czyja to będzie dłoń 8-)

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
emigrant napisał/a:
Ja się też piszę na 1szt. (prawdopodobnie L), pod warunkiem, że będą na dobrym surowcu i nie tak spi****one, jak te repliki:
http://www.zazzle.com/product/235048948314909393

właśnie może być problem z surowcem...

Najlepiej byłoby zakupić 30 czerwonych koszulek odpowiednich rozmiarowo, dobrej jakości od chińczyków i po prostu je zanieść.

Ale mogę iść i zobaczyć, na pewno jest też wybór koszulek jeśli chodzi o jakość, gramaturę.

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
to i ja sie pisze, jak bedziecie robic ;) jedna albo dwie jak bedzie mozliwosc w roznych kolorach.
Grzesiek

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Ja też się pisze, na jakieś jasne kolory - czerwony i biały - tylko muszę sobie mój rozmiar przypomnieć. :roll:

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
Aspius napisał/a:
mozliwosc w roznych kolorach.
Gwiazdor napisał/a:
jakieś jasne kolory - czerwony i biały
Co wy z tymi kolorami? Przecież jest biały napis na czerwonym tle. A w kolorach łowickich, to raczej spódnice, niż koszulki.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Wiecie co? A może tak:
- z przodu na piersiach [żeby było odpowiednio eksponowane] -duży napis PENTAX, pod spodem mniejsze: I'm pentaxian, a loyalist, a diehard [czy jakoś tak to lecialo] [w jednej linii, na tyle małe, żeby 3 koło siebie wchodziły pod pentax]
- a z tyłu ten długi tekst?

Nie róbcie białych proszę albo czerwone, albo czarne.

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
emigrant napisał/a:
spódnice
Kiedy są przewidywane? :-P

jojoko  Dołączył: 28 Mar 2007
To mnie proszę dopisać do listy ale tylko czerwona lub ostatecznie czarna i jakieś XL

Alfx  Dołączył: 25 Sty 2007
Przepraszam, lecz zrobię sobie sam... potrafię i mam znajomą w agencji reklamowej.

Ostatnio, jak robiłem koszulki chłopakom z grupy rockowej mojego syna, to mi wyszło 10 zł za sztukę. Dobrej jakości T-shirty kopiłem w hurtowni (polskie) po 6 zł za sztukę.

Muszę tylko logo zrobić i będzie ql :-) Wydaje mi się, że najlepsze rozwiązanie, to czarna koszulka z czerwonym logo na piersi lub na rękawie (obie opcje u mnie występują... ;-) ).

Jak wykonam, to pokażę :-)

Pozdrawiam!

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
i ja!!! i ja!!! i ja!!!
czerwona i xxl ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Sprawdziłem stan szafy i doszedłem do wniosku, że mnie by się nowy T-Shirt przydał. Może mieć napisy w Pentaxa. Tylko nie biały! Białych trochę jeszcze mam ;-)

Alfx  Dołączył: 25 Sty 2007
Okej... to plan mam taki:

Wykonam logo (może takie jak na naszej stronie? - jak z prawem autorskim?)

Wysyłam do kumpelki... ona wycina mi wprasowanki, a ja Wam rozsyłam wg Waszego "chciejstwa" - jutro podam koszt takiej "operacji". Każdy we własnym zakresie wprasuje sobie w co tylko chce takie cuś. ;-)

No... i wilk syty i owca w ciąży :-)

Co Wy na to? :mrgreen:

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Alfx, a masz jakieś zdjęcie jak wygląda taka naprasowywanka na kolorej koszulce? [czerwonej albo czarnej?'.

Bo z doświadczeń mojego kolegi wynikało, że nadają się one tylko na jasne kolory koszulek [żółta, biała]. Może on robił inną techniką. Może teraz są inne. Ale wtedy 3 butelki Guinnessa na czarnej koszulce były niewidoczne.

Skocz do: