SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
paradziqs napisał/a:
znow zaczynasz wymyslas swje teorie odnosine wychowania
Nie znowu, i nic nie wymyślam, i nie żadne teorie. Wierzę w dobrą praktykę.

Niech Ci będą "Rozmowy w toku", ... a skończywszy na "Pamiętnikach".

Pokaż mi coś co jest w telewizji dobre dla dzieci w wieku do 6 lat?

BAN harukimurakami  Dołączył: 01 Gru 2011
Świat wg Kiepskich

BAN paradziqs  Dołączył: 05 Sie 2009
ja nie uwazam ze dziecko powinno siedziec przy komputerze/telewizorze od rana do wieczora, ale tez uwazam ze niepowinno sie dziecko od tego jakos odseparowywac...
co jest dobre dla dzieci w wieku do 6 lat? sa bajki dla takich maluchow, czemu dziecko nie moze obejrzec reksia? reksio to zlo? bolek i lolek to zlo i pranie mozgu? domowe przedszkole to tez zlo? nie przesadzajmy...

Niemy  Dołączył: 22 Cze 2008
no co do produkcji dla dzieci to niestety dzisiaj nie jest to najlepszy biznes chyba, a przynajmniej tak uważają wytwórcy, bo mało jest dobrych nowych polskich propozycji. te zagraniczne z reguły są kiepskie. dominują wciąż wśród rodziców np. kilkulatków produkcje z czasu bumu dziecięcych programów, bajek i piosenek czyli coś ok '80 i '90 lat ubiegłego wieku bodaj

swoją drogą dawno na forum nie zaglądałem, a teraz patrzę a tu zdziwienie. ledwo zaznaczające się szczecińska grupa odkąd Pan Zbyszek założył ten temat teraz urosła do "grupy regionalnej"
nawet Kraków widze nie ma z zdawało mi sie że tak licznie reprezentowany

Zbyszek W.  Dołączył: 04 Cze 2008
Pan Zbyszek cieszy się z aktywności grupy. Rozwijają się dyskusje o zupkach BoBo, pieluchach a teraz o edukacji niemowląt w TV. Czekam na dyskusję o kupkach bo kolor, zapach i konsystencja dużo mówią o stanie zdrowia dzieciaczka. Życzę wszystkim rodzicom dużo zdrowia dla Ich dzieci a dorosłym Wesołego Alleluja, bogatego zajączka i obfitegoi Śmigusa-Dyngusa oraz wielu udanych zdjęć zrobionych Pentaxem.
Zbyszek.

jestem twoim fanem Zbyszek !

Bhp  Dołączył: 28 Maj 2010
SeizeThePicture, paradziqs, To ja polecam Baranek Shaun, a bratanki oglądają mini-mini ( czy jakoś tak ), Maniek złota rączka, Toy Story i uwielbiają Auta ^^

Wesołych świąt wszystkim :)

BAN paradziqs  Dołączył: 05 Sie 2009
Bhp, ale SeizeThePicture w ogole nie toleruje tv i monitora dla dzieci do 6 roku zycia..
ja natomiast uwazam wszystko jest dla ludzi.. ale nalezy znac umiar..

BAN zamach  Dołączył: 21 Paź 2010
Małe dzieci-malutkie problemiki :lol: ,problemy to będa później :-P

AChmiel  Dołączył: 14 Lis 2009
Samych wesołośc. A młodym rodzicom tylko pozytywnych kłopotów wychowaczych pociech.
Obfitego Dyngusa - Pentax się wody nie boi.

wesołych Panie, Panowie, i Chłopcy

zieloo  Dołączył: 25 Wrz 2010
doszły koszulki stop można je odebrać u mnie stop są świetne stop :-P

Można dzwonić i się umawiać, właściwie tego samego dnia mogę je gdzieś podrzucić (wieczorem).
W godzinach 'pracy' możliwy odbiór osobiście na Pomorzanach.
Jeśli ktoś ma takie życzenie zostawię jego paczkę w Galerii. Kontakt gsm na priv.

Pozdrawiam

wAdzia  Dołączyła: 26 Gru 2009
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: już pędzę lecę na priv!!

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
A czy Przelewice JUTRO to dobry pomysł? Bo jak na razie pogoda na jutro raczej niepewna... :-/

Zapraszam wszystkich na spotkanie przy ognisku 27 maja na Głębokim, więcej informacji tutaj: http://kolumba5.tv/meetings/show/164 Na chwilę obecną zadeklarowało się ok 10 osób

PS Są jeszcze osoby, które nie odebrały koszulek - leżą i czekają u mnie :)

Jedni przyjadą 26.05 na 16.00 i będa czekać do 27.05 do 16.00. Prowiant będą mieli to dadą radę.

Ognisko jest 27 w niedzielę, nie rozumiem Twojego komentarza... :)

W poprzedniej wersji ogloszenia po słowie termin było 26.05.2012 stąd moja wątpliwość. Aktualnie tekst ogłoszeniowy jest poprawiony i wszystko OK.

Zbyszek W.  Dołączył: 04 Cze 2008
Witam Pentaxiarzy ze Szczecina i okolic.
Zapraszam na spotkanie w Galerii FOTART (ul. Monte Cassino 5) w najbliższą sobotę 19 maja w godzinach od 13 do 17. Jak zwykle kawa i herbata na Was czeka a kto zechce pokazać zdjęcia to musi przynieść rzutnik multimedialny. Komputer mam w Galerii.
Zieloo mam nadzieję, że przyniesiesz moją koszulkę?
Do zobaczenia.
Zbyszek.

Zbyszek W. napisał/a:
Zieloo mam nadzieję, że przyniesiesz moją koszulkę?

Tak, postaram się podjechać choćby na chwilę :)

Skocz do: