tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
PiotrB. napisał/a:
Wierz mi Tref, jak zrobilem slajd domku herbacianego wewnatrz, bez lampy, akurat bylo idealne swiatlo, zmierzylem dokladnie swiatlo punktowo, za pomoca Sekonika, to poprostu .................. zakochalem sie w slajdy!!!!!
napiszę po raz drugi:

wierzę :mrgreen:
[nawet moja wymagająca mama powiedziała dziś po obejrzeniu tych 6x4.5, że jak na pierwszy raz, to całkiem spoko robotę zrobiłem :-D ]

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Ej, przestańcie, bo znowu robi mi się ochota na średni format. A nie mam na niego kasy. A nawet jakbym miał, to żona kazałaby mi kupić lustro cyfrowe*. A jeszcze wcześniej kazałaby mi kupić szafę do przedpokoju.

* Nie, żebym ja był jakimś przeciwnikiem lustra cyfrowego, jakbym miał za co, to owszem, chętnie bym se kupił. Ale na razie trzeba gdzieś z dzieckiem na wakacje pojechać.

PiotrR napisał/a:
trzeba gdzieś z dzieckiem na wakacje pojechać
PiotrR napisał/a:
A jeszcze wcześniej kazałaby mi kupić szafę do przedpokoju.
latając szafa wakacyjna! Wytłumacz żonie, że takiej okazji nie można przepuścić i trzeba mieć dobry aparat do uwiecznienia zarówno wyprawy jak i samego cuga myśli technicznej unoszącego się swobodnie ponad powierzchnią naszej mizernej planety!

Wiesz, cudem myśli technicznej byłaby szafa, która się zmieści do naszego przedpokoju, i do której zmieści się wszystko, co ma się zmieścić.

PiotrR napisał/a:
Wiesz, cudem
to byłby raczej wyjątek potwierdzający regułę, że się nie zmieści :-P

To myślisz, że właśnie wtedy, gdyby się zmieściło, miałbym pełne prawo powiedzieć: "A mówiłem, że się nie zmieści!"?

szpajchel  Dołączył: 20 Kwi 2006
bEEf napisał/a:
szpajchel, co idzie, pochwal się :-) Rozumiem, że nadal analogowo?

No to się chwalę, znalazłem paczuszkę po powrocie do domu:

W doskonałym stanie. Nawet z działającymi bateriami. Film już założony :-P , muszę tylko sprawdzić pilocika, bo zdaje się, wyczerpały się baterie.

Skocz do: