Pozdrawiam
Artur
Hermes napisał/a:Wprawdzie nie dane mi było testować jeszcze lumii, ale sądząc po wcześniejszych modelach Nokii z GPS i A-GPS raczej nie robili by kroku wstecz w funkcjonalności,
Jak jadę samochodem, ze swoim telefonem bez kompasu, to też mi się obraca mapa (dzięki szybkiej zmianie położenia, szybko liczony jest kierunek). Ale spróbuj posiłkować się takim GPS bez kompasu jak idziesz piechotą i czegoś szukasz w zupełnie nowym miejscu.Hermes napisał/a:
zresztą w samochodzie też się obraca mapa.
A choćby E 52, C6, chociaż przyznam że czasem w E 52 nie wiedzieć z jakiego powodu przestaje reagować kompas , znaczy niajk nie potrafię zmusić go do działania.Kuzyn Mygosi napisał/a:które modele masz na myśli?
Pozdrawiam
Artur
A jak naciskasz klawisz "5" (tak by go aktywować), a następnie obrócisz telefon o 360 st. ? - wszystko pod tymi mapami od Nokia.Hermes napisał/a:w E 52 nie wiedzieć z jakiego powodu przestaje reagować kompas , znaczy niajk nie potrafię zmusić go do działania.
--
Marcin Trzaska /czach/
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Pozdrawiam
Artur
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Kuzyn Mygosi napisał/a:proszę nie marudzić że głęboki wykop/złota łopata itp. ;)
Pozdrawiam
Artur