Moje szkło, rysuje moją duszę...
Dada napisał/a:Zielonki to kawal drogi i korki nieprzejezdne od świtu do wieczora
Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com
CytatJak idzie o miejsce noclegowe to najlepiej będzie w akademikach na Miasteczku studenckim AGH , na ul. Budryka , tutaj masz cennik
http://www.taniehostele.p...=pl&menu=cennik
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
matb napisał/a:W Krakowie spędzam co roku kilka dni, więc powiem, że oprócz Smoka, Wawela, gołębi w Rynku (co już je przepłoszyli wreszcie) i takich tam atrakcji jak Kazimierz, to proponowałbym wypad do Nowej Huty , piękny wiev na hutę z Tatrami w tle ale też Ojcowski Park Narodowy.
pentax i fuji
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Jest nadal, tylko knajpa i hotel wróciły do przedwojennej i krótko powojennej nazwy, czyli " U Pollera " Ceny raczej nie na studencką kieszeń. Większości knajp w Krakowie nie ma w tych miejscach, co były przed 20-30 laty, są inne i w innych miejscach. Mój dziadek przez 48 lat pracowal w krakowskich knajpach jako kelner. Jako małoletni pętak (kilkuletni ) często go odwiedzałem w pracy Dziś nie istnieje ŻADEN z tych lokali.emigrant napisał/a:Czy pamiętasz knajpę przy hotelu "Pod złotą kotwicą"?
A która to godzina u Ciebie jest rano ? Ja czasami tamtędy dojeżdżam na autostradę i niestety mam zupełnie inne odczucia. Ponadto jadąc z tamtej strony do Krakowa problemy się zaczynają od IKEI. Faktem jest , że od kilku dni trochę ruch zmalał, ale to normalne w czasie wakacji.dtox napisał/a:codziennie rano tamtedy jezdze i nigdy nie ma korkow
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:A która to godzina u Ciebie jest rano ? Ja czasami tamtędy dojeżdżam na autostradę i niestety mam zupełnie inne odczucia. Ponadto jadąc z tamtej strony do Krakowa problemy się zaczynają od IKEI. Faktem jest , że od kilku dni trochę ruch zmalał, ale to normalne w czasie wakacji.dtox napisał/a:codziennie rano tamtedy jezdze i nigdy nie ma korkow
Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com
marucha napisał/a:Tomecki - a może spalimy Nikona?
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
marucha napisał/a:Możesz również odwiedzić Wieliczkę.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K-5IIs, K-5, K10D+D-BG2+KatzEye+0-ME53
DA10-17/3.5-4.5, DA12-24/4, FA31/1.8 Limited, FA35/2, FA43/1.9 Limited, FA50/1.4, FA77/1.8 Limited, DFA100/2.8 Macro, DA*200/2.8
AF-540 FGZ
Moje szkło, rysuje moją duszę...
NAFO expansion is non-negotiable
Kytutr napisał/a:Ja polecam zdecydowanie, jako krakowską atrakcję, lody na Starowiślnej:
pentax i fuji
daniel1981 napisał/a:Bardzo dobre , ale trzeba uzbroić sie w cierpliwość czekając czasem po 2-3 godziny - oczywiście to w weekendy - wtedy najlepiej być tam przed południem .
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Kytutr, no popatrz. To znaczy lepsiejsze, niż te co drzewiej na Komandorskiej serwowali? Niestety, takich sorbetów jak tam były to już się nie uświadczy raczej