"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
SuperA|MX|*ist|MZ-5|MZ5n|Z1P|K-5IIs|
MotorA|Winder MX|BG-20|FG|FG|DBG4|
M40|A50|A35-70|
DA18-55|A35-70|DA*50-135|DA50-200|T28-200|S70-300|
AF220T|FTZ330|FTZ500|FGZ360|FGZ540 x 2|
--------------------
K100Ds->K10D->K20D->K-5->Km
jungli napisał/a:oftop sie zrobil ale w sumie, to i tak ciekawsze niz tytul tego watka.
jungli napisał/a:oftop sie zrobil
Jeśli nie zrobisz tego dzisiaj -
jutro będzie takie samo jak wczoraj.
niezależnie od tego co sądziasz jest kilka osób na tym forum które się świetnie bawiły dopóki stary forumowy wyjadacz nie przyszedł i nie pozamiatał..... (czyli nie zepsuł zabawy,) możliwość otwierania wątku jest świetnym sposobem na to, żeby dyskutować i zapraszać do dyskusji innych użytkowników forum na interesujące nas tematy.... choćby to było porównanie prędkości piksela w różnych systemach albo to jakiej muzyki sie słucha podczas wywoływania zdjęć itd. Tymczasem MacRayers, wprowadziłeś więcej oftopu do nieswojego wątku niż ktokolwiek, oraz sterroryzowałeś uczestników wyzywając ich od troli.... Nie wiem co lepsze.... a co gorsze.MacRayers napisał/a:chciałbym pixelpeeperowcom
Czy ktoś wie gdzie jest zielony guzik w nikonie....?
vulkanwawa napisał/a:Przyznam szczerze MacRayers, że jeszcze na żadnym forum nie spotkałem się z tak negatywną postawą, jeszcze zrozumiał bym gdybyś raz napisał negatywny post (ok ktoś ma zły dzień) ale powtarzasz się jak przysłowiowa zacięta płyta. Ludzie chcą i będą dyskutować o pixelach, ISO, DR itp sprawach.
MacRayers napisał/a:ja otwieram (z zapasów wojska) hurtownię ogórków!
... hmmm to po co w ogóle jest forum?jungli napisał/a:nie wazne co kupisz, teraz puchy sa na podobnym poziomie, jedna ma to, druga tamto, generalnie i tak sa skopane na etapie tworzenia (ekonomia), mysle, ze lepiej zainteresowac sie jakimis madrymi ksiazkami, pochodzic z doswiadczonym kolega, podpatrzec co i jak robi, ew przebranzowic sie na inne hobby
no bo nie masz cech narcystycznych - poza tym nie miałem na myśli Ciebie....vulkanwawa napisał/a:ale ...chyba mi nie wyszło
vulkanwawa napisał/a:... hmmm to po co w ogóle jest forum?
vulkanwawa napisał/a:...kontynuując dla zainteresowanych, proszę o komentarze z tej strony czy widzicie duże różnice w jakości zdjęć z K-5 i 5DMark III
MacRayers napisał/a:...a zdjęcia jakieś robicie ? Czy tylko tak p***** i pokazujecie sobie fiflaki kto ma większy ?
vulkanwawa napisał/a:
......
widzę TWA rządzi...aaaa nie przepraszam... chciałem przecież być narcystyczną gwiazdą.
Nie ma to jak z TWA kopać "leżącego" co?....
MacRayers napisał/a:vivenda, a co za problem ustawić się w... Toruniu?
Jeśli nie zrobisz tego dzisiaj -
jutro będzie takie samo jak wczoraj.