opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
byłem raz w open, bo mieli świetna ofertę dla moich lokat które u nich miałem, cytuje "mamy dla pana propozycje lokaty z bardziej atrakcyjnym oprocentowaniem niż te które można założyć na naszej stronie"
poszedłem - pół godziny po pracy mnie nie zbawi
tyle kitu co tam.usłyszałem przez te 30 minut, to może łeb rozboleć
cudowna lokata okazała się funduszem inwestycyjnym, miły pan próbował mnie przekonać że oprocentowanie funduszy jest tak samo pewne jak lokat (w sumie racja, ale tylko dla oprocentowania historycznego)

tak więc wybór należy do ciebie
mi się jednak następnym razem nie będzie.chciało tracić 30 minut ;-)

[ Dodano: 2012-08-03, 11:03 ]
byłem raz w open, bo mieli świetna ofertę dla moich lokat które u nich miałem, cytuje "mamy dla pana propozycje lokaty z bardziej atrakcyjnym oprocentowaniem niż te które można założyć na naszej stronie"
poszedłem - pół godziny po pracy mnie nie zbawi
tyle kitu co tam.usłyszałem przez te 30 minut, to może łeb rozboleć
cudowna lokata okazała się funduszem inwestycyjnym, miły pan próbował mnie przekonać że oprocentowanie funduszy jest tak samo pewne jak lokat (w sumie racja, ale tylko dla oprocentowania historycznego)

tak więc wybór należy do ciebie
mi się jednak następnym razem nie będzie.chciało tracić 30 minut ;-)

papcio  Dołączył: 20 Kwi 2006
paradziqs napisał/a:
myslalem ze ten kredyt z doplata nie rozni sie od "zwyklego" niczym poza tym ze przez 8 lat panstwo oplaca Ci 50% odsetek od kredytu.. po tym okresie placcisz tyle jakbys wziol "zwykly" kredyt..

To bardzo zależy od banku. Są takie, w których kredyt z dopłatą i bez jest liczony dokładnie tak samo (wtedy jesteś dopłatę do przodu), a duża zcęść dodaje "drobne" zmiany w marży lub prowizji. Mam taki kredyt na dobrych warunkach, ale nabiegałem się po bankach i naliczyłem. Najlepiej popraosić o symulację rat i policzyć z tego, nagle może się okazać, że panienka z okienka zapomniała jakiegoś drobiazgu dopowiedzieć.

Skocz do: