jungli napisał/a:Ale wyjasnijcie mi cos, bo nie do konca trybie, po jaki wal gadac o technikaliach skoro sie ma mizerne pojecie o fotografii i robi sie kiepskie fotki?
jungli napisał/a:Dla tworcy tego brazylijskiego tasiemca: nie wazne co kupisz, teraz puchy sa na podobnym poziomie, jedna ma to, druga tamto, generalnie i tak sa skopane na etapie tworzenia (ekonomia), mysle, ze lepiej zainteresowac sie jakimis madrymi ksiazkami, pochodzic z doswiadczonym kolega, podpatrzec co i jak robi, ew przebranzowic sie na inne hobby...
jungli napisał/a:a aktualnie najwieksza frajde sprawia mi X10, malutki kompakcik.
Z D40 fajniejszaBlesso napisał/a:która fotka jest fajniejsza
X-T1
Czy ktoś wie gdzie jest zielony guzik w nikonie....?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
K-70,K200D,P10-17 F3.5-4.5, FA 28-70 F4,DA18-55II,DA55-300 F4-5.6, DA35 F2.4, FA50 2.8,Metz 48AF-1 oraz parę M42.
zapraszam:
http://galeria.aktech.pl/
Dada napisał/a:Nic z tego. Jeszcze trochę ogórków mi zostało.
Jeśli nie zrobisz tego dzisiaj -
jutro będzie takie samo jak wczoraj.
Moje gnioty
K-5, DA SMC 15/20-40/70 LTD, DA*50-135/2.8, SMC A 50/1.7
janpa napisał/a:Bardzo proszę o wstawianie w tym wątku zdjęć ogórków zrobionych aparatami z różnych systemów. W przeciwnym razie nie ma co porównywać!
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
MacRayers napisał/a:vivenda, módl się, by nie powstało spontaniczne 12 godzinne PPD w Radomiu, bo z kamionki zostanie Ci tylko skwareczka
jungli napisał/a:zakladam, ze swojski, podeslij mi troche, dam cos w zamian
jungli napisał/a:ale co w kwaterze, bara bara bara, riki tiki tak?:) niby mam pstrykac?:)
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Kuszelas napisał/a:Ale z żalem stwierdziłem, że brakuje na nim oranżady i czegoś do picia . . . . . .
vivenda napisał/a:Wykonane K-5
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...