http://www.flickr.com/photos/szejkjorbuti/
K-5 i reszta
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
afuszejk napisał/a:http://www.faststone.org/
ktos korzysta?
K200D, D-BG3, DA 18-55 II, Tamron 70-300/4-5.6 LD ,AUTO CHINON 50/1.9, SEARS 70-210/4, SIGMA Mini-Tele 135/3.5
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Paulos napisał/a:... dla ścisłości:
is free for personal and educational (including non-profit organization) use
kenzo napisał/a:Uważasz, że jak się sprzeda zdjęcia, ktore się kiedyś oglądało FastStone to już jest komercyjne wykorzystanie programu? Ciekawe...![]()
kenzo napisał/a:armar, Twój przyklad to zupelnie inna sytuacja.
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
Kapar napisał/a:armar, a jeśli miałem na koncert akredytację za którą nic nie płaciłem, to mogę sprzedać zdjęcie zrobionę w ten sposób?
Kapar napisał/a:Niezła bzdura z tym przeglądaniem w Faststone i późniejszym odsprzedawaniem...
kenzo napisał/a:Idąc tym tropem popełniłem dzisiaj przestępstwo, ponieważ za pomocą komputera na ktorym mam zainstalowanego Avasta (darmowy do niekomercyjnego wykorzystania), wszedłem na Allegro i sprzedałem obiektyw. Wcześniej o zgrozo zdjęcia tego obiektywu oglądalem Fast Stonem...![]()
armar napisał/a:Jeśli nie odsprzedasz zdjęć to ok - byłeś na koncercie prywatnie.
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
Chmarski napisał/a:armar napisał/a:Jeśli nie odsprzedasz zdjęć to ok - byłeś na koncercie prywatnie.
A jeśli będąc na koncercie nie miałeś w planach późniejszej sprzedaży zdjęć?
Chmarski napisał/a:Nie no, armar, nie mów, że profilaktycznie opłacasz składki w jakimś związku zawodowym fotografików, bo a nuż jakieś zdjęcie ktoś będzie chciał kupić...
kenzo napisał/a:armar, Dokladnie tak jak napisales nie prowadze dzialalnosci komercyjnej. I dokladnie tak samo jest ze zdjeciem, sprzedalem jedno ale nie prowadze dzialalnosci komercyjnej.