"Living is easy with eyes closed"
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
Flexaret VI
Ż jest P... p.
Flexaret VI
mygosia napisał/a:czym to sie rozni od switcha nie wiem. Może ktoś powie jak ie są wady i zalety i różnice?
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Taki "czysty" ruter to chyba nie rozdziela. To co można kupić to jest ruter ze switchem i często kartą wi-fi.Meggido napisał/a:Router nie dość, że rozdziela sygnał
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:koniecznie z annex A
on się nie zna a ty mu tak mieszasz... zanim zakupisz, zadzwoń na infolinie Netii i spytaj jaki jaki masz annex po prostu. Najprostsze wyjście i najbezpieczniejsze.quasi napisał/a:tutaj annex B/
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
negocjatorek napisał/a:on się nie zna a ty mu tak mieszasz... zanim zakupisz, zadzwoń na infolinie Netii i spytaj jaki jaki masz annex po prostu. Najprostsze wyjście i najbezpieczniejsze.
Pentax, zasadniczo.
Proste jak drut dla mnie i dla Ciebie, co nie znaczy, że dla wszystkich, i nie napisałeś tego jasno tak ja tutaj. I nie denerwuj się, że się czepiam, bo nie mam zamiaru wytykać błędów, tylko nie chce, żeby powstawały jakieś nieścisłości.quasi napisał/a:Nic nie mieszam. Proste jak drut :
Linia analogowa, to router z annnex A, a linia cyfrowa, to i tak sołtys usług nie przeniesie.
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
Pentax, zasadniczo.
Flexaret VI
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:Jeśli to będzie linia tel macierzystego operatora Netii (ich kable i przyłącze), to nie masz się o co martwić.
sołtys napisał/a:Rozumiem, że powyższe rozważania odnośnie Netii mają rónież zastosowanie w przypadku Ery na łączach TPSA ??
Pentax, zasadniczo.