K-m, 18-55, 50-200, helios 44M-6, Revuenon 50/1.8, Industar 50/3.5, cosinon 135/2.8, Vivitar Series 1 70-210/3.5, Vivitar 28-85/3,5-4.5, Raynox DCR-250, YN 560, minolta 4000AF, Nissin 360 TW.
http://pixturastudio.pl
http://maxbreak.wordpress.com
zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
Piotrek K napisał/a:Przesyłka doszła w niewiele więcej niż dwa tygodnie mimo chmury pyłu i długiego weekendu po drodze.
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
PF
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
JackDeJack napisał/a:Zwykle z Chin i tych rejonów przesyłki dochodzą mi w okolicach maks 10dni, mój rekord to 3 dni, wysyłka w poniedziałek - odbiór w czwartek.
opiszon napisał/a:po upływie iluśtam dni nie można już tego zrobić, więc jakby nie miałem wyjścia
JackDeJack napisał/a:joker333, Może utknęło na cle ?
PF
Uprzedzając pytanie: "Dlaczego utknęła na cle przesyłka za np.: 20$?", podaje hasło pomocnicze:joker333 napisał/a:tego nie wiem nic nie dostałem
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI