--
Marcin Trzaska /czach/
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
LDevil napisał/a:Wygląda to interesująco
W sumie lepiej niż Pentax Q
--
Marcin Trzaska /czach/
K20d i stare słoiczki
tajny napisał/a:Sam pomysł jest niezły. Tylko rozbija się o ten 'zum optyczny'.
Czyli wycinanie coraz mniejszych kawałków matrycy, aż zostaje paznokietek.
--
Marcin Trzaska /czach/
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
tajny napisał/a:Swoją drogą przy fotce #15 spociły mi się łapy.
--
Marcin Trzaska /czach/
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
A co złego jest w tym że jest tam symbian? To że telefon działa jak telefon a nie coś co służy do wszystkiego czyli do niczego? Miałem HTC HD2 z WM to jedno co mogę powiedzieć o tym sprzęcie to to że na pewno nie jest to telefon tylko zabawka z funkcją dzwonienia. W tej chwili posiadam Samsunga Galaxy S2 z Androidem i owszem funkcja telefonu została zdecydowanie poprawiona ale w dalszym ciągu jest to bardziej zabawka niż telefon, jest to krok milowy w stosunku do WM ale w dalszym ciągu uważam że poczciwy symbian miał mnóstwo plusów. Co do Apple się nie wypowiem bo nie wiem nie posiadałem.piotrecius napisał/a:Ech, tylko dlaczego to jest z Symbianem . Prawie jak u Pentaksa - strzał w stopę
Pentax K-5 Tamron 17-50 F2,8 Sigma 70-200 F2,8 Pentax DA 18-55 WR Pentax-M 50 F1,4 Pentax AF-540
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
piotrecius napisał/a:miał dwa telefony z Symbianem (obydwa produkcji Nokii) i regularnie pojawiały się rozmaite błędy
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Yashica Mat124, Canon 100d
Fotografujmy świat tak, jakby nie było fotoszopów
Jesteś antyfanem Symbian po prostu :) A te dwa telefony "z rozmaitymi błędami", to jakaś pomyłka, bo te którymi ja się bawiłem jakoś "rozmaitych błędów" nie generowały (a może Twój ojciec po prostu "generował błędy" na tych telefonach, co mi się teraz wydaje niemal pewne). Z resztą ja mam jeden i nie narzekam ... mój kolejny to będzie też pewnie Symbian, bo bardziej mu ufam niż np. Androidowi .piotrecius napisał/a:Ojciec miał dwa telefony z Symbianem (obydwa produkcji Nokii) i regularnie pojawiały się rozmaite błędy, które sprawiały, że na telefonach nie można było polegać (i nie mam tu na myśli jakichś fikuśnych aplikacji ale to do czego telefon biznesowy w głównej mierze służy - rozmowy, terminarz, kontakty).
Zdjęcia mają ponad 30 Mpix, bo je widziałem (i jakość jest zadziwiająco dobra) ... nie powielaj więc bzdur o rzekomych 5 ;)czach napisał/a:ehlo,
... aby robić zdjęcia 5 megapikseli.
http://www.nokia.com/pl-pl/produkty/telefony/808/
Kuzyn Mygosi napisał/a:Zdjęcia mają ponad 30 Mpix, bo je widziałem (i jakość jest zadziwiająco dobra) ... nie powielaj więc bzdur o rzekomych 5 ;)
--
Marcin Trzaska /czach/
Kuzyn Mygosi napisał/a:a może Twój ojciec po prostu "generował błędy" na tych telefonach, co mi się teraz wydaje niemal pewne
Kuzyn Mygosi napisał/a:A te dwa telefony "z rozmaitymi błędami", to jakaś pomyłka
Kuzyn Mygosi napisał/a:Jesteś antyfanem Symbian po prostu :)
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"