K1 + K5 i szklarnia :)
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
K1 + K5 i szklarnia :)
wanakamura napisał/a:3. pytanie w trybie Auto - przysłona ustawiona jest cały czas na minimalna?
a co w trybie Manual? czy body sam zmieni wartość przysłony?
niby wyświetla że zmienia :)
Aparaty szczęścia nie dają...
K-5, Z1, MX, Mamiya 645AFD, Epson R3000, skanery i reszta zabawek
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Tak. Wystarczy nie mniej niż 6-7 mm.PK napisał/a:byle gdzie wetknąć końcówkę, aby pomiędzy te białe patyczki ?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
PK napisał/a:Nie bijcie, ale jak się poprawnie ładuje w tym sprzęcie film ? Czy wystarczy byle gdzie wetknąć końcówkę, aby pomiędzy te białe patyczki ? (Ładowałem głównie zenity, gdzie trzeba było naplątać i Chinona Cp7m, który sam ciągnął...)
Właściwie to już pierwszy film nim zrobiłem, ale kilka pierwszych klatek się prześwietliło.
tu jest moja stopa, w którą nie strzeliłem bo nie trafiłem
Nie.tomit napisał/a:czy jest podobna możliwość w SuperA bez dodatkowych inwestycji?
Przysłony w pewien sposób tak (poprzez Program, lub Tv), a potwierdzenie ostrości to tylko w korpusach z AF. Super A nie ma AF.tomit napisał/a:mam możliwość ustawienia przysłony i potwierdzenia ostrości ?
K200D oraz Z-1 + Rikenon 50 1.7 + SMC K 55 1.8 + KIT
https://www.flickr.com/photos/brylomistrz/
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram