LX | M20/4 M28/2.8 K28/3.5 M35/2 M40/2.8 M50/1.4 K55/1.8 M85/2 K135/2.5 M150/3.5 A70-210/4
K10D K-5 | DA16-45/4 S20/1.8 FA35/2 FA50/1.4 FA77/1.8Ltd T90/2.8 F70-210/4-5.6
Bronica ETR | 75/2.8 150/3.5
Cambo
mYchacz napisał/a:Nie nie, wystarczy mi obcojęzycznych instrukcji dziekuje bardzo Będe się posiłkował polską instrukcją do MZ 60
GrzegorzQ
przedwczoraj MZ-30, wczoraj ZX-L, dziś K100D
+360FGZ+ Tamron 18-250, stara portretówka, pierścienie, konwerter 2x i ... starcza
mYchacz napisał/a:Jak w temacie poszukuję instrukcji w języku polskim do MZ-50
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Nawet ją zeskanował dawno temu, ale nie miał czasu obrobić skanów . Instrukcja do MZ-50 znajduje sięmilo napisał/a:mial ja skanowac...
szkło w połowie pełne
W imieniu swoim oraz całej Internetowej społeczności mówię senkju :).Jarek Dabrowski napisał/a:Już jest tu:
szkło w połowie pełne
szkło w połowie pełne
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
szkło w połowie pełne
PiotruśP napisał/a:qnio, witaj! Dzięki za wrzucenie na serwer - na pewno się przyda. Co do jakości to niestety skanowałem kserówkę ;).
Pozdrówka
qnio, podaj proszę namiary na tego cwaniaka. To jest ta sama instrukcja, którą ja skanowałem, ale nie brałem za to ani złotówki (bo i niby za co?). Porównaj co pisałem w starym poście o rozmiarze dpi i wielkości w MB.qnio napisał/a:Niestety nie widziałem Twojej wersji bo nie dałem rady ściągnąć a chciałem zobaczyć czy nie jest lepsza od mojej. Wstawiłem swoją wersję którą kiedyś "kupiłem" za od kolesia na necie. Gość miał tego sporo do różnego sprzętu i albo wymieniał na inne instrukcje albo brał jakąś drobną kaskę na za fatygę
Chociaż jest straszna jakościowo to można się raczej doczytać. Zainteresowani dadzą sobie radę. Jak ktoś chce to spróbuję przerobić na pdf'a
szkło w połowie pełne
O zgrozo...
PiotruśP napisał/a:qnio, podaj proszę namiary na tego cwaniaka. To jest ta sama instrukcja, którą ja skanowałem, ale nie brałem za to ani złotówki (bo i niby za co?). Porównaj co pisałem w starym poście o rozmiarze dpi i wielkości w MB.
Wku...łem się teraz
Za fatygę brał kasę, echhh ...