a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
Wiem, wiem, doceniam, że doceniasz, ale jestem (delikatnie mówiąc) bardzo skromnej postury, więc jak padło coś o szklanych pułapkach, to mało nie posikałem się ze śmiechu. Musieli mnie fotografować Sigmą 10-20, żeby coś obok plecaka było na zdjęciu...

janek_wu  Dołączył: 26 Maj 2008
A_czacha dokonałeś niewiarygodnej rzeczy. :-) Jak widać poupychać to się da sporo, w końcu plecaczek kubaturę ma nie małą. Sęk w tym że przegrody nie są zrobione w sposób optymalny i sensowny. I jakoś ciężko mi sobie wyobrazić wydobycie najgłębiej upchniętego obiektywu i jego wymianę w warunkach gdy nie ma na czym postawić plecaka i porozkładać jego zawartości. Bał bym się to czynić nie położywszy plecaka na stabilnym podłożu. Ale może ja jestem przewrażliwiony. ;-)

a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
:oops:

ariel007  Dołączył: 25 Sie 2008
cotti napisał/a:
No to każdy posiadacz kultowego już plecaka z biedronki dla diehardów powinien pamiętać, by wykonywać sobie zdjęcia, gdy używa danego plecaka :-) Najlepiej w jakichś ekstremalnych, odległych warunkach :-)

proszę bardzo

Mirador del Rio - Lanzarote zrobione głuptakiem fuji

Trochę tam wieje :-D

dybon  Dołączył: 05 Gru 2007
Też sobie kupiłem (19,99), a dodatkowo torbę w cenie 9,99, toż to śmieszne pieniądze.
Może jutro jeszcze zobaczę czy coś zostało, by się za jakiś czas na all wystawiło :evilsmile: .

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
ariel007, a masz więcej zdjęć z tamtych okolic? Aż na taką przejrzystość powietrza nie trafiliśmy :-) /tam wieje przez większą część roku i to uwielbiam :-) /

Fresh  Dołączył: 03 Paź 2008
czy u kogos sa moze te plecaczki jeszcze? objechalem rano wszystkie biedronki i niestety lipa:/

ariel007  Dołączył: 25 Sie 2008
cotti napisał/a:
ariel007, a masz więcej zdjęć z tamtych okolic? Aż na taką przejrzystość powietrza nie trafiliśmy :-) /tam wieje przez większą część roku i to uwielbiam :-) /

Mam, mam - tam zawsze wieje! Mam mini filmik jak mi prawie odlatuje k200d z ręki.
W październiku 2008 zrobiliśmy po lanzie ponad 700 km i objechaliśmy ją calutką. Wybraliśmy się nawet na pieszą wycieczkę przez nadoceaniczne pola lawy (trasa jest tuż obok parku Timanfaya, ale wstęp jest wolny).

Pozdrawiam

jitt  Dołączył: 07 Mar 2008
Fresh, widzę że na allegro bywają
choćby tu: http://tnij.org/fotobiedronka

Przemekbelch  Dołączył: 05 Lut 2008
Też jestem zainteresowany tymi plecaczkami. Są dostępne?
A może ktoś chce sprzedać?

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
ariel007, no to nie daj się prosić, tylko mi rzuć linkiem do galerii z Lanzarote - byliśmy tam w sierpniu 2008 /ale ciągle nie mogę zabrać się do ostrej selekcji zdjęć.../. Wg opinii tubylców, około stycznia-lutego nie wieje :-)

Fresh  Dołączył: 03 Paź 2008
dzieki za alle info. liczylem, ze moze u kogos w miescie jest biedronka gdzie sa tony plecakow i ktos wzialby mi jeden;)

user  Dołączył: 27 Mar 2008
Fresh, bede wracal z pracy to wstapie do stonki i sprawdze..
edit:
są:
zielone, szare i niebieskie.. 2 spore kosze wiec spokojnie:D
jak cos to na gg lub PW

triops  Dołączył: 21 Lip 2008
A w Trójmieście ktoś widział bo boje się ze niedługo mi torby zabraknie.. A za taką kasę to z chęcią taki plecaczek..
Obskoczyłem 3 biedronki w okolicy i wymiecione..

foxikos  Dołączył: 29 Gru 2008
Wczoraj objezdzilem biedronki w moim miescie i nic...

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
W Kwidzynie widziałem. Jak starczy czasu to się wybiorę dzisiaj i zobacze czy jeszcze są.

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
Znowu euforia.... przemyślcie, pomacajcie, ja swój sprzedałem...

arild  Dołączył: 28 Sty 2009
U mnie w osiedlowej bierdonce też już nie ma :/

mac_27  Dołączył: 09 Sty 2008
U mnie aktualnie promocja: torba na lustrzankę: 9,99zł

BuR-ToN  Dołączył: 18 Cze 2008
A u mnie we wszystkich 3 okolicznych są tylko plecaki szkolne w kolorach: pomarańczowy, niebieski i różowy... :-/

Skocz do: