Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
Yashica Mat124, Canon 100d
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
36. WWW
Eldred napisał/a:oblejemy nowego Limiteda w lubelskiej ekipie![]()
![]()
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Eldred napisał/a:Właśnie dostałem wiadomość z zakładu że obiektyw naprawiony, po 15:30 jadę go odebrać, (i naprawa wyszła trochę)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Eldred napisał/a:77 za długa za droga i za bardzo abberuje
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
Eldred napisał/a:70 mniej abberuje, też kryje pełną klatkę, i jest ostra w całym kadrze od pełnej dziury.
Eldred napisał/a:a sigmy wysłać z korpusem do kalibracji gwarancyjnej ale chyba mi się nie chce tyle czekać.
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
myślę że aż tak strasznie nie będzie tym bardziej żeEldred napisał/a:nie będę mógł jej sprzedać, albo ktoś będzie chciał za to szkiełko jakieś śmieszne pieniądze.
Eldred napisał/a:po przeglądzie i na gwarancji na 9miesięcy eh.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
a wiesz że biorę to pod uwagę? (oczywiście z dopłatą, no chyba że byś mi dał 50/1.4 i 100/3.5opiszon napisał/a:to może chcesz się zamienić na FA 50 f/1.4![]()
Eldred napisał/a:byś mi dał 50/1.4 i 100/3.5![]()
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();