Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Pozdrawiam
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
powalos napisał/a:Ja pamiętam jeszcze czasy "pentax.osw.pl".
Michu napisał/a:Ja się cieszę, jak pamiętam drogę powrotną z Żabki do domu
Pozdrawiam
Czyli jak piszesz posty, to znaczy że trafiłeś z powrotem?Michu napisał/a:Ja się cieszę, jak pamiętam drogę powrotną z Żabki do domu.
To raczej kwestia zasięgu łańcucha - już nawet w Żabce nie sięgam do regału z salcesonem.plwk napisał/a:Musisz wychodzić bliżej od domu.
Nie, piszę posty jak smażę tosty. Z musztardą, bo jak wspomniałem, do rarytasów nie dosięgam.Ryszard napisał/a:Czyli jak piszesz posty, to znaczy że trafiłeś z powrotem?
Ryszard napisał/a:'propos sentymentów, zdaje się, że szczególnym powinienem darzyć zębatkę z MZ-M - przez nią w zasadzie tu trafiłem
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Ryszard napisał/a:A'propos sentymentów, zdaje się, że szczególnym powinienem darzyć zębatkę z MZ-M - przez nią w zasadzie tu trafiłem
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Dorotka