rychu napisał/a:Mogę więc z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że dzięki fotografii wbiegając po schodach nie zadyszę się i spoglądając w kierunku stóp, bez specjalnej gimnastyki mogę w moim wieku zobaczyć własne przyrodzenie. Na wdechu
NAFO expansion is non-negotiable
szpajchel napisał/a:...króliki to normalne ssaki, wszystko w okolicy tylnej obręczy, kuśka do przodu, pipka do tyłu
galex napisał/a:Ona wszystko pokazuje, a Ty na twarz patrzysz?
Enzo napisał/a:KITT napisał/a:FA31 jest genialny
Ostatnio rozwiązał za mnie trudne zadanie z matmy.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Ryszard napisał/a:Od dziś na lodówkę będę mówił Boschenka
Enzo napisał/a:Sobie Pan porównuj, co Pan chcesz - równie dobrze możemy oceniać urodę modelki w oparciu o jej wyrostek robaczkowy. Weź do ręki KP, weź D750, zobacz co potrafią i czy Ci to odpowiada a nie molestuj nas nic nie wnoszącymi samplami
To Live Is to Die (but not now)
https://www.flickr.com/photos/143785264@N03/ ; https://www.instagram.com/androsiuk_andrzej/
Michu napisał/a:Znów 77 słynie z melancholijnego podejścia do życia (to taki Andrzej Poniedzielski portretówek).
K10D, K-5IIs oraz DA 18-55 i inne
foto napisał/a:Chyba szykuje się jakaś promocja bo HD DFA 50/1.4 można było ostatnio kupić za 4200,00zł a obecnie wszędzie kosztuje 4999,00zł
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Cytat
[Wczoraj 9:00] idzi: gdzie w okolicach Gdańska można serwisowac sprzęt?
x [Wczoraj 9:32] Ryszard: Medyczny czy rolniczy? Mamy tu wielu specjalistów
x [Wczoraj 9:35] Ryszard: Jak fotograficzny, to sprawdź O.K. Serwis na Zaspie
x [Wczoraj 12:03] szpajchel: Na Zaspie to powinien być serwis sprzętu narciarskiego
x [Wczoraj 13:46] Ryszard: Mądrala
x [Wczoraj 13:47] Ryszard:
x [Wczoraj 14:06] Ryszard: A w ogóle to chyba nie Zaspa, tylko Przymorze
x [Wczoraj 15:45] szpajchel: Na Przymorzu - to serwis nart wodnych?
CytatApas: U was też wieje? U mnie kosz z recyclingiem wybrał się dziś w podróż - znalazłem skubańca kilkaset metrów od domu, próbowął włączyć się do ruchu.
CytatApas: Koronawirus: Mój szef kazał wczoraj zebrać wszystkich pracowników firmy w jednym miejscu żeby im powiedzieć, by unikali zgromadzeń...
Apas: W związku z tym wziąłem kilka dni urlopu: boję się zarażenia. Głupotą...
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
jorge.martinez napisał/a:mygosia napisał/a:Miałam z nim problemy i teraz jestem zniechęcona.
Mnie też zdarzyło się zwymiotować po wódce, ale to nie znaczy, że zniechęciło mnie to do jej spożywania
Siekiera Bejbe napisał/a:Marek, a czy ty nie masz na drugie Bożena?
opiszon napisał/a:Da się zmienić przyzwyczajenia z dnia na dzień. Nie mówcie że nie.
Kytutr napisał/a:A ja mam pytanie odnośnie PPD: czy w pokojach są maseczki?
Zdano napisał/a:Kytutr, tylko podpaski, bardziej uniwersalne.
PiotrR napisał/a:No jak to? Tym parom, którym przez miesiąc izolacji puszczały nerwy, pokończyły się talerze. Tym, które znosiły to świetnie, rozleciały się łóżka. Te, którym puszczały nerwy, ale potem się godziły, zostały i bez talerzy, i bez łóżek.CytatNie wiem co w Ikei może być tak atrakcyjnego, żeby w takiej kolejce czekać na wejście do sklepu.
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
PiotrR napisał/a:To ja współczuję tym, którzy współczują innym, wcale współczucia niepotrzebującym. ;)
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Michu napisał/a:Aby sprawić jeszcze bardziej naturalny efekt trójwymiarowości i plastyki, proponuję podłączyć jakiś obiektyw przed cyfrowy - np. FA J 18-35. Ostatnio jak z niego oglądałem zdjęcia morza, to aż śledziami waliło.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
JOKW napisał/a:Dzień dobry...
Nazywam się Czesio i chodzę do klasy ll b
Tak na poważnie...
Jacek z miasta Smoka. Fotografia w taki czy inny sposób towarzyszy mi od końca XX wieku.
Od kilku lat jestem z Pentax'em za "pan brat" :)
Obecnie K1 II ze sporą szklarnią i spacerowo bezlustro Olka.
Moim konikiem jest woda ale lubię też eksperymentować.
Brzydzę się obróbką ...
Na początek chyba tyle :)
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
sołtys napisał/a:W tym nowym aparacie najbardziej podoba mi się:
- 約2573万画素
- 101点測距(25点はクロスタイプ)
No i oczywiście 撮像素子シフト方式「SR II」(5軸補正)、
Enzo napisał/a:Jak drapiecie po teflonie to sobie Mroczne wody obejrzyjcie. Gwarantuję, że przestaniecie.
Iza napisał/a:Nie mów do mnie poteflonie.
"Living is easy with eyes closed"
rychu napisał/a:fotopentax, to zależy, o który procent pytasz. Tych co żyją forum, lub są zarejestrowani, albo wpadają na dwie minuty w roku by potwierdzić listę ustaloną na FB, czy wpadają raz na dwa lata z hasłem "ratunku instrukcji nie chce mi się czytać".
tref napisał/a:Czekam niecierpliwie, bo wszystkie dotychczas posiadane obiektywy są już stare i nie mogę nimi robić zdjęć. Nie dlatego, że nie umiem, tylko one takie są i nie są inne one no i już.
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj